Deniz Baykal İvedik'te esnafla kahvaltıda buluştu

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte, İvedik Hurdacılar Sitesi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Baykal İvedik'te esnafla kahvaltıda buluştu

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte, İvedik Hurdacılar Sitesi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya; CHP Antalya milletvekilleri Osman Kaptan, Arif Bulut, Yıldıray Sapan, Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP Ankara eski Milletvekili Yılmaz Ateş de katıldı.

BAYKAL: “FETHİ YAŞAR HİÇ DEĞİŞMEDİ”

Belediye Başkanı Yaşar’ı yerel seçimdeki başarısından dolayı tebrik eden Deniz Baykal, esnafla bol bol sohbet etti. Baykal, Fethi Yaşar’ın başkan olmadan önce de dürüst ve başarılı bir insan olduğunu, başkan olduktan sonra da hiç değişmediğini söyledi. Yaşar’ın tekrar kazanmasına sevindiğini vurgulayan Baykal, “Yenimahalle, 5 yıl daha güzel hizmetler alacak. Başarılarının devamı diliyorum” diye konuştu. 

Hurdacılar sitesi esnafının düzenlediği kahvaltıya katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Yaşar ise esnafın dertlerine, sıkıntılarına ortak olmaya devam edeceklerini söyledi. Yaşar, kendisinin de esnaflıktan geldiğini vurgulayarak, “İnsanların en hayırlısı, insana faydalı olandır. Ben Yenimahalle’yi çok seviyorum. Ömrümün 52 yılını burada geçirdim. Sizleri çok iyi anlıyorum çünkü Ankara’da ben de esnaflık yaptım. Zor şartlar altında çalışıp, para kazandığınızı çok iyi biliyorum. Sizler beni tekrar bu göreve layık gördünüz. Ben de elimden geldiği kadar yanınızda olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar