Adalet Bakanı Tunç'tan CHP ofisine ziyaret

Adalet Bakanı Tunç, CHP seçim bürosunu ziyaret ederek seçimde başarılar diledi.

Google Haberlere Abone ol
Adalet Bakanı Tunç'tan CHP ofisine ziyaret

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirirken, CHP seçim ofisine de uğradı. Bakan Tunç, burada Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile karşılaştı ve siyasi nezaketin güzel bir örneğini sergiledi.

POSBIYIK'TAN NET CEVAP: "YERİMİZDEYİZ"

Tunç'un, "Başkanım devrediyormuşsunuz bu dönem" şeklindeki sözlerine Posbıyık, "Yok, biz yerimizdeyiz. İbrahim Sezer'i de başkan yardımcısı yapacağım" diyerek cevap verdi. Bu açıklama, yerel siyasetteki iş birliği ve uyumun bir göstergesi olarak değerlendirildi.

TUNÇ'TAN CHP SEÇİM BÜROSUNA DESTEK ZİYARETİ

Adalet Bakanı, daha sonra CHP seçim bürosuna geçerek çalışmalarında başarılar diledi. Seçim sürecinin yoğunluğuna dikkat çeken Tunç, adaylar için bu dönemin bir bayram günü gibi olduğunu belirtti.

POSBIYIK'TAN ADAYLARA DESTEK SÖZÜ

Posbıyık ise, "Adayların hepsi değerli insanlar. Seçim belli bir seviyede gider, kötü şeyler olmaz. Çünkü bütün adaylar birbirini tanıyor. Hepsi çok değerli arkadaşlarımız. Ben de onların ağabeyleriyim. Onlara yol göstereceğim, beraber yürüyeceğiz" şeklinde konuştu. Bakan Tunç, bu sözler üzerine "Evet, inşallah" diyerek olumlu bir yaklaşım sergiledi.

Yorumlar