İhsanoğlu’ndan Demirtaş’a cevap: Sevgi en büyük zenginliktir aziz kardeşim

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, rakipleri Erdoğan ve Demirtaş’ın destek hesaplarına 1000 TL yatırdı. Yatırılan parayı Başbakan Erdoğan iade ederken, Demirtaş ise twitter üzerinden bir açıklama yaptı. İhsanoğlu, Demirtaş’ın...

Google Haberlere Abone ol
İhsanoğlu’ndan Demirtaş’a cevap: Sevgi en büyük zenginliktir aziz kardeşim

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, rakipleri Erdoğan ve Demirtaş’ın destek hesaplarına 1000 TL yatırdı. Yatırılan parayı Başbakan Erdoğan iade ederken, Demirtaş ise twitter üzerinden bir açıklama yaptı. İhsanoğlu, Demirtaş’ın açıklamaları üzerine twitter hesabından HDP adayına, “Bu ülkeye sevgi, saygı, dirlik, birlik tohumları ekmek için çabalıyoruz. Sevgi en büyük zenginliktir aziz kardeşim.” ifadelerini gönderdi.

HDP adayı Demirtaş, destek için açılan banka hesabına bin TL yatıran İhsanoğlu'na sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden konuya ilişkin bir mesaj gönderdi. Demirtaş, “Hocam zahmet etmişsiniz, teşekkür ederim, yalnız öbüründe çok var ondan, hepsini bana yatırabilirsiniz rahat olun” diyerek cevap verdi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise, seçim çalışmaları için açılan destek hesabına Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan gelen bin liralık bağışı iade ettiği bildirildi.

İhsanoğlu, HDP adayı Demirtaş’a yine twitter üzerinden yanıt verdi. İhsanoğlu, “Bu ülkeye sevgi, saygı, dirlik, birlik tohumları ekmek için çabalıyoruz. Sevgi en büyük zenginliktir aziz kardeşim.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar