Fatma Şahin: Asla hak ve adalet ölçüsünden ayrılmayacağız

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Fatma Şahin, seçimlerle birlikte kazananın demokrasi olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fatma Şahin: Asla hak ve adalet ölçüsünden ayrılmayacağız

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Fatma Şahin, seçimlerle birlikte kazananın demokrasi olduğunu söyledi. Şahin, "Saydam, hesap verilebilir, adil, şeffaf bir yönetim anlayışıyla bugün yönetime başlayacağız. Biz bize oy vermeyenlerin de şehrülemini olacağız. Asla hak ve adalet ölçüsünden ayrılmayacağız.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Fatma Şahin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Kazananın demokrasi olduğunu söyleyen Şahin, “Kazanan milletimiz olmuştur, kazanan milletimizin sağduyusu, feraseti olmuştur. Bu necip millet kördüğümü çözmüş, AK Parti ile durmak yok yola devam demiştir. Kaosun, fitnenin kaybettiğini, dedikodunun kaybettiğini, siyaset dışı bir takım oyunlarla milleti dizayn etmenin siyaset yolu olmadığını milletimiz çok açık bir şekilde sandıkta gerekli dersi vermiştir.” diye konuştu. Sandıktan çıkan sonuçları değerlendiren Şahin, milletin vesayet istemediğini çıkan sonuçlarla açık bir şekilde gördüklerini dile getirdi. Şahin, “Eğer bugün muhalefet iktidar olmak istiyorsa kaostan, sokaktan, fitneden, bir takım kutuplaşmadan, kamplaşmadan değil, bunun yolunun mutlaka projelerden geçtiğini milletimiz net bir şekilde mesaj olarak vermiştir.” ifadelerine yer verdi.

Hak ve adalet ölçüsünden hiç şaşmayacaklarını vurgulayan Şahin, şunları kaydetti: “Saydam, hesap verilebilir, adil, şeffaf bir yönetim anlayışıyla bugün yönetime başlayacağız. Bize oy vermeyenlerin de verdikleri oylara çok saygı duyuyoruz. Bundan sonraki süreçte de onların oylarını almak için onların oylarına talip olduğumuzu ifade ediyoruz. Biz bize oy vermeyenlerin de şehrülemini olacağız. Asla hak ve adalet ölçüsünden ayrılmayacağız. 1 milyon 800 bin kişiye, Büyükşehir'in insan odaklı ve herkese eşit mesafede hizmet üreteceğini belirtmek istiyorum.” Basın açıklamasının ardından kazanan belediye başkanları tanıtıldı. CİHAN

Yorumlar