Eroğlu: Milletin kasasına uzanan bütün hortumları kestik

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu milletin kasasına uzanan bütün hortumları kestiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Eroğlu: Milletin kasasına uzanan bütün hortumları kestik

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu milletin kasasına uzanan bütün hortumları kestiklerini söyledi.
Bakan Eroğlu, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın da katıldığı Mersin’in Erdemli ilçesinde 11 tesisin toplu temel atma töreninde yaptığı konuşmada iktidara geldiklerinde Merkez Bankası'nın kasasının tamamen boşalmış olduğunu ifade etti.

Artık bütün dünyada başı dik bir Türkiye’nin bulunduğunu anlatan Bakan Eroğlu “Şanlı bayrağımızı gururla dalgalandırıyoruz. IMF’ye borç verecek hala geldik. 5 milyar dolar borç vermek için protokol imzaladık. Merkez Bankası'nın kasasını doldurduk. Borçları ödedik. 2002 yılında, 22 banka batmıştı. Hortumlanan 22 bankanın millete yüklediği fatura ne kadardı biliyor musunuz? 231 milyar TL. Bunları, bu millet ödedi. O günler, geride kaldı. Bu milletin kasasına uzanan, bütün hortumları kestik. Kimisini testere ile büyük hortumları da balta ile kestik. Milletten aldığımızı, milletimize hizmet olarak aktarıyoruz.” diye konuştu.

Artık Türkiye’de tüyü bitmemiş yetimin hakkını en iyi koruyan bir hükümetin olduğunu anlatan Eroğlu, konuşmasına şöyle devam etti:“ Dünya lideri bir Başbakan var. Türkiye’nin bahtı açık. Millet ne diyor? Bunlar 17 Aralık’ta güya operasyon yapmak istediler. Ama Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerin bir hesabı varsa, Rabbimizin de bir hesabı var. Şunu hiçbir zaman unutmayın. Bu milletin yıldızı parlak. Allah’ın takdiri, bu milletin daha büyümesinden yana. 21. asra mührümüzü biz vuracağız. Türk milleti, vuracak. Buna yürekten inanın.”

CİHAN

Yorumlar