Emine Ülker Tarhan'ı 20 kişi dinledi

Emine Ülker Tarhan, partisinin il başkanlığının açılış töreni, çeşitli ziyaret ve temaslar için 3 günlük bir programla Antalya'ya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Emine Ülker Tarhan'ı 20 kişi dinledi

ANADOLU Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, "İktidar sarhoşluğu kişilere kusur yaptırır. Bir zaman sonra iktidar da sızıp kalacak benzeri davranıyor. Umarım sızıp kaldıklarını, düştüklerini her zaman birlikte göreceğiz" dedi.

HAKAN FİDAN SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

CHP'ye de yüklenen Tarhan, "18 yıldır oylar bölünmedi de ne oldu? Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, daha seçimler sonuçlanmadan, daha namzet yapılmaksızın Hakan Fidan'ı başbakan ilan etti. Böyle bir muhalefet olabilmektedir mi? Biz kendi yolumuzu çizdik ve devam ediyoruz" 

Tarhan, Antalya'da partisinin İl Başkanı Talip Küner sebebi ile tıpkı vakitte partinin sembolü günebakan çiçekleriyle karşılandı. İlk şekilde partisinin il başkanlığı açılış törenine eklenmiş olan Tarhan, ortaya yıldırım benzeri çıktıklarını söyledi. Tarhan, "Bir şaşkınlık yarattık. Bu Türkiye'nin kazanmasının müjdecisiydi, öyle görüldü. Dalga dalga Türkiye'nin her yerine yayılıyoruz" dedi. Kendiliğinden bir kamu hareketi şekilde partisinin 3 ay benzeri bir vakitte mucizeyi gerçekleştirdiğini ifade eden Tarhan, bu başarının altında Türkiye'de dürüst, çalışkan ve yaratıcı netice müşteri siyaset ve politikacılara ihtiyacın olduğunu söyledi. 

YALANLAR DİZİSİ

Türkiye'nin yıpranmış iktidarının yalanlar dizisiyle kafa başa olduğunu savunan Tarhan, şunları söyledi:

"Yalanlar üstüne kurulu bir iktidar ve yalanlar üstüne kurulu bir muhalefetle karşı karşıyayız. Ama cemiyet şekilde yaşadığımız bir gerçek, şiddet, nefret ve kutuplaşma bu ülkede yaygınlaşıyor, yerleşiyor. İktidar şiddetin önüne geçmek istemiyor. Üniversitelerdeki, sokaklardaki şiddetin önüne geçmek istemiyor, sebebiyse oradan nemalanıyor, oradan efor alıyor. Buna dayanarak tekrardan tek başına iktidar olmak istiyorlar. Ama bundan o kadar emin bulunmadığı son çağda yaşadığımız telaşlarından belli. İç Güvenlik paketiyle bir korku yaşadıklarını görüyoruz. Sürekli de kusur yaptıklarını görüyoruz. 'İktidar sarhoşluğu kişilere kusur yaptırır' derler ya, gerçekten sarhoşlar yolda yalpalayarak gider, doğru dürüst düzgün gidemezler. Bir zaman sonra iktidar da sızıp kalacak benzeri davranıyor. Umarım sızıp kaldıklarını, düştüklerini her zaman birlikte göreceğiz."

BOŞ KONUŞAN MUHALEFET

Meclisteki muhalefet partilerini 'boş' konuşmakla itham eden Tarhan, "Bu beceriksiz muhalefete kafi demek için herkes bizimle olacak" dedi. Meclisi 4'lü koalisyon şekilde nitelendiren Tarhan, var meclisin devamlı birbirini besleyen ve tıpkı döngünün hüküm sürdüğü bir bina olduğunu söyledi, "Aynı tas tıpkı hamam. Kavgalar ediliyor, göstermelik muhalefet yapılıyor" iddiasında bulundu.

SEMT PAZARINDA GÜNDEM CHP'YDİ

Anadolu Partisi Genel Başkanı Tarhan, il binasının açılışının ardından, parti otobüsüyle belde turu attı. Sonrasında Uncalı Kent Mezarlığı'ndaki şehitliği ziyaret eden Tarhan, şehitliklere çiçek bıraktı, oğulları için dua okuyan ailelere başsağlığı dileğinde bulundu. Tarhan, şehitlik ziyaretinin arkasından Altınkum semt pazarına geçti. Pazarda Emine Ülker Tarhan'ı gören Antalyalıların gündeminde CHP vardı. Tarhan, solun oylarının bölüneceğine yönelik endişelere, "18 yıldır oylar bölünmedi de ne oldu? Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, daha seçimler sonuçlanmadan, daha namzet yapılmaksızın Hakan Fidan'ı başbakan ilan etti. Böyle bir muhalefet olabilmektedir mi? Biz kendi yolumuzu çizdik ve devam ediyoruz" karşılığını verdi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar