CHP'nin Birleşik Haziran Hareketi'yle kaos planı

Seçim öncesi AK Parti'yi devirmeye çalışan derin yapılar, CHP ile pazarlık masasında.

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin Birleşik Haziran Hareketi'yle kaos planı

Seçim öncesi AK Parti’yi devirmeye çalışan derin yapılar, CHP ile pazarlık masasında. İşe üniversitelerden başlayan kaos lobisi, Birleşik Haziran Hareketi ile CHP’den vekil çıkarma hazırlığında. 

BİRLEŞİK HAZİRAN HAREKETİ'YLE KAOS PLANI

Türkiye 7 Haziran’da en mühim seçimlerinden birisini yaşayacak. Gezi olaylarıyla başlayıp, 17 Aralık operasyonlarıyla ülkenin istikrarını bozmak dileyen derin binalar gene işbaşında! Seçim öncesi kaos çıkarmaya mazeret arayan derin güçlerin masasında ilk şekilde üniversiteler var. Gezi bunun gibi vakalar dileyen derin yapılar, Birleşik Haziran Hareketi'yle projelerine start vermeye hazırlanıyor. AK Parti’nin fazla fazla altındaki partiler hükümeti devirmek için her çeşitli koalisyonu yapmaya hazır! 

CHP KENDİNE ORTAK ARIYOR

Yerel seçimlerde enlem yapıyla ortaklık oluşturan CHP'nin Birleşik Haziran Hareketi ile flört biçiminde bulunduğu öne sürülüyor. İddialara kıyasla devinim CHP’yi desteklemek için önerdiği adların vekil adayı gösterilmesi şartını koştu. Eğer CHP bu isteklerini kabul ederse yaratılan her çeşitli kaos ortamının partiye yarar getirmesi hedefleniyor. 

Kaynak: Akşam

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar