Türkiye'nin 21 Ocak 2024 Gündemi Detaylı Bir Bakış

21 Ocak 2024 Türkiye ve dünya gündeminden öne çıkan başlıkları şöyle:

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'nin 21 Ocak 2024 Gündemi Detaylı Bir Bakış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Satranç Şampiyonası Açılışında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bugün Antalya'da gerçekleştirilecek olan 2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nın açılış törenine katılacak. Etkinlik, saat 15.30'da başlayacak.

DÜNYA DİPLOMASİ

İsrail'in Gazze Şeridi'ne Saldırıları ve İnsani Kriz İsrail'in abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları ve bölgede ortaya çıkan insani krizle ilgili gelişmeler dikkatle izleniyor. Olaylar Kudüs, Gazze ve Kahire'den takip ediliyor.

SPOR

Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'de Heyecan Devam Ediyor

  • Trendyol Süper Lig'in 21. haftası, EMS Yapı Sivasspor-Gaziantep FK, TÜMOSAN Konyaspor-Bitexen Antalyaspor, Fenerbahçe-Yılport Samsunspor ve Trabzonspor-Galatasaray maçları ile devam ediyor. Maçlar Sivas, Konya, İstanbul ve Trabzon'da oynanacak.
  • Trendyol 1. Lig'in 19. haftası ise Tuzlaspor-Altay, Ankara Keçiörengücü-Manisa FK, Gençlerbirliği-Sakaryaspor ve Astor Enerji Şanlıurfaspor-Adanaspor maçları ile sürecek.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Heyecanlı Karşılaşmalar

  • Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftası, Darüşşafaka Lassa-Bursaspor İnfo Yatırım, Anadolu Efes-Çağdaş Bodrumspor, Fenerbahçe Beko-Pınar Karşıyaka ve Türk Telekom-Onvo Büyükçekmece Basketbol maçlarıyla devam ediyor.
  • ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftası ise Fenerbahçe Alagöz Holding-BOTAŞ ve Galatasaray Çağdaş Faktoring-Bursa Uludağ Basketbol maçları ile sürecek.

Voleybol Liglerinde Haftanın Maçları

  • AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 16. haftası, Bigadiç Belediyespor-Hatay Büyükşehir Belediyespor, Develi Belediyespor-Fenerbahçe Parolapara ve Arkas Spor-Halkbank müsabakalarıyla tamamlanacak.
  • Vodafone Sultanlar Ligi'nin 16. haftası, Beşiktaş Ayos-PTT, Galatasaray Daikin-VakıfBank, Nilüfer Belediyespor-Çukurova Belediyespor, Kuzeyboru-Fenerbahçe Opet, Karayolları-Türk Hava Yolları ve Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop-Sarıyer Belediyespor müsabakalarıyla sona erecek.

Hentbol Kadınlar Süper Lig'de 15. Hafta Maçları Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 15. haftası, Tekirdağ Süleymanpaşa-Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Anadolu Üniversitesi-Konyaaltı Belediyespor maçlarıyla devam edecek. Maçlar Tekirdağ ve Eskişehir'de oynanacak.

Yorumlar