Yepyeni bir işlemci: Snapdragon 7150 geliyor

Samsung 10 Nisan'da yeni modelini tanıtacak. Galaxy A90 yeni bir işletim sistemini hayatımıza sokacak. Snapdragon 7150 adını taşıyan işlemci ilk kez Samsung tarafından kullanılacak.

Google Haberlere Abone ol
Yepyeni bir işlemci: Snapdragon 7150 geliyor

Dünya devlerinden Samsung 10 Nisan'da yepyeni bir modeli piyasaya sunacak. Samsung Galaxy A90 ile birlikte yeni bir işlemci hayatımıza giriyor, Snapdragon 7150 adındaki işlemci ilk defa A90 ile piyasaya sunulacak. 

Galaxy A serisine hız kesmeden yeni modeller eklemek isteyen Samsung, 10 Nisan'da gerçekleşecek A Galaxy Event adındaki etkinlikte Galaxy A90'ı sahneye çıkaracak. Merakla beklenen telefonun Snapdragon 7150 adında yeni bir işlemciyle beraber geleceği söyleniyor.

Özel bir lansmanla beraber yeni Galaxy A serisi telefonlarını ortaya çıkaracak olan şirketin bu bağlamda en güvendiği ürün ise hiç şüphesiz Galaxy A90 olacak. Galaxy A90'ı diğer telefonlardan ayıran en önemli özellik ise sürgülü kamerası. Cihazın kamerası istendiğinde gizlenebilecek ve sürgülü mekanizmayla kullanmak istediğinizde kamerayı çıkarabileceksiniz. 6 GB ve 8 GB RAM'li iki modeli bulunması beklenen telefonun dahili hafızası ise 128 GB olacak.

Tüm bunların yanında Ice Universe tarafından ortaya atılan iddiaya göre Galaxy A90 modelinin Snapdragon 7150 adında yeni bir işlemciden güç alması bekleniyor. Orta-üst segmentte konumlandırılan telefon bu kapsamda Snapdragon 7150 işlemciyi kullanan ilk telefon olacak.  Cihazın hangi işlemciyi kullanacağı konusunda Samsung tarafından herhangi bir açıklama yapılmadığını da belirtelim. 

Yorumlar