Hatay'lılar Feridun Düzağaç'la çoştu!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Spor Bayramı kapsamında Hatay Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen birinci Gençlik Şölen'imde konser veren ünlü rock müziğinin ismi Feridun Düzağaç, izleyenlere keyifli bir gece yaşattı.

Google Haberlere Abone ol
Hatay'lılar Feridun Düzağaç'la çoştu!

Antakya Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşen Feridun Düzağaç konserini yüzlerce Hataylı çoşkuyla izledi. Sevilen şarkılarının dışında Barış Manço'dan da eserler seslendiren Feridun Düzağaç, sempatik tavırları ve performansıyla dinleyicilerden tam not aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü şarkıcı, izleyenlerin yanına giderek bazı şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. 

Sahnede Sürpriz Evlenme Teklifi
Konserin sonunda konuşma yapmak için sahneye gelen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın elindeki mikrofonu kapan 25 yaşındaki Rıdvan Vural isimli bir öğrenci, 4 yıl önce Hatay'da bir yerel televizyonda çalışırken tanıştığı 21 yaşındaki sevgilisi Fatma Ersan'a evlenme teklifi etti. Feridun Düzağaç ve Başkan Savaş'ın sahnede olduğu esnada sevgilisinden gelen sürpriz evlenme teklifine 'Evet' diyen Fatma Ersen, stadyumdaki vatandaşlar tarafından alkışlandı. Başkanı Savaş ise genç çiftin nikah masraflarını karşılama sözü verdi. 



Yorumlar