"Bayramabi" 7 Ekim'de vizyona girecek

İSTANBUL (AA) - Erdi Dikmen'in senaryosunu yazıp yönettiği "Bayramabi", 7 Ekim'de vizyona girecek. Yapımcılığını Sabri Onur Dikmen'in üstlendiği "Bayramabi"...

Google Haberlere Abone ol
"Bayramabi" 7 Ekim'de vizyona girecek

İSTANBUL (AA) - Erdi Dikmen'in senaryosunu yazıp yönettiği "Bayramabi", 7 Ekim'de vizyona girecek.

Yapımcılığını Sabri Onur Dikmen'in üstlendiği "Bayramabi", gazı kaçmayan kola üretmenin peşindeki "Bayramabi" karakterinin maceralarını konu ediniyor.

Daha önce "Sihirbazlık Okulunda Bir Türk" filmiyle izleyici karşısına çıkan sosyal medya fenomeni Barbaros Dikmen, bu filmde "Bayramabi" karakterini canlandırıyor.

Filmde, Barbaros Dikmen'e, kampanyalarla bakkalını ayakta tutmaya çalışan küçük esnaf "Mehmet Bakkal" karakteriyle Ayhan Taş eşlik ediyor.

Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ecem Karavus, Sinem Ekşioğlu, Gökhan Niğdeli, Hande Yögen, Hamdi Alp, Selman Ünlüsoy, Ayça Bildik ve Yakup Yavru bulunuyor.

Filmin konusu ise özetle şöyle:

"Annesi, babası ve babaannesi ile birlikte yaşayan Bayramabi'nin en büyük hayali, arkadaşının düğününde görüp aşık olduğu Sinem'le tanışmaktır. Genç ve başarılı bir iş kadını olan Sinem, ülkenin en büyük kola şirketlerinden birinin reklam ve pazarlama müdürüdür. Bayramabi, Sinem'e ulaşmanın yolunun kendi kola markasını yaratmaktan geçtiğine inanmaktadır. Babası Cemal ise oğlunun aile yadigarı mesleği olan şerbetçi dükkanının başına geçmesini istemektedir. Bayramabi babasının bu isteğini kabul etmez ve arkadaşları Hamdullah, Talha ve ağabeyi olarak gördüğü Mehmet Bakkal'ın yardımı ile sevdiği kızın kalbini kazanmak için yola koyulur."

Yorumlar