Whatsapp son görülme hatası neden oluyor?

WhatsApp son görülme hatası neden oldu, sorusu bugün kullanıcılar tarafından sık sık sorulmaya başlandı. Son Dakika gelişmesine göre WhatsApp'ta bugün önemli bir sorun var. WhatsApp çöktü mü?

Google Haberlere Abone ol
Whatsapp son görülme hatası neden oluyor?

Dünyaca ünlü mesajlaşma platformu WhatsApp son görülme hatası vermeye başladı. Peki, bu hata neden kaynaklanıyor, kullanıcılar yaşanan hatanın nedenini merak ediyor. WhatsApp çöktü mü? Sorun yaşayanlar genellikle, "WhatsApp neden açılmıyor", "WhatsApp neden kullanılmıyor?" şeklinde sorular sorarak mağdur olduklarını belirtiyor.

Konuyla ilgili WhatsApp genel merkezinden ya da bağlı bulunduğu Facebook şirketinden şu ana kadar herhangi bir açıklama gelmedi.

WhatsApp çökme raporları artıyor, ünlü chat uygulaması kullanıcıları son görülen çevrimiçi durum çubuğuna erişmekte güçlük çekiyor.

Bağımsız kesinti monitörü Down Detector, bugün WhatsApp çökme raporlarında büyük bir artış olduğunu bildirdi.

Yazma sırasında Down Detector, 2.000'den fazla WhatsApp çökme raporunu kayıtlara geçirdi. 

Etkilenenlerin yüzde 69'u WhatsApp'ta son görülme özelliğinde sorun yaşadığını gösteriyor. Sorun yaşayanların yüzde 26'sı ise bağlantı sorunlarıyla karşı karşıya kalmış durumda.

Down Detector kesintisi haritası, WhatsApp sorunlarının İngiltere, Avrupa ve ABD'deki kullanıcıları etkilediğini söylüyor. Ancak aynı sorun Türkiye'deki kullanıcılar tarafından da yaşanıyor.

GİZLİLİK AYARLARINDA SORUN

Öte yandan WhatsApp kullanıcıları, uygulamanın gizlilik ayarlarında son görülen ayarlarını değiştiremediklerini söyleyerek sorunu bildirmek için Twitter'a başvurdular.

Sorun yaşayan kullanıcılardan biri, "WhatsApp'ta başkasının 'son görüldüğü' otomatik olarak kapatıldı ve tekrar açılamıyor mu ?!" şeklinde sordu.

Başka bir kullanıcı ise, "#whatsapp ile neler olup bittiğini bilen var mı?" "Son görülme" aniden kimse söylemiyor ve ben bunu değiştirmedik." siteminde bulundu.

Bir başka mağdur ise, "Neden whatsapp son görülen, çevrimiçi ve yazma özelliğini kaldırdı". diye sordu.

 

Yorumlar