Sibel Can'ın oğlu boşanıyor mu?

Sibel Can'ın oğlu Engincan henüz yeni evlendiği Merve Kaya ile boşanıyor mu soruları bu aralar magazin aleminin en çok cevap aradığı sorular arasında yer alırken, Sibel Can'dan aksi yönde bir mesaj geldi.

Google Haberlere Abone ol
Sibel Can'ın oğlu boşanıyor mu?

Sibel Can'ın oğlu boşanıyor mu, Merve Kaya ile henüz yeni evlenen Encincan boşanıyor mu soruları magazin gündeminin bu aralar baş maddeleri arasında yer alıyor. 

Magazin sitelerinin bazılarında yer alan iddialara göre Oğulcan ile Merve Kaya henüz 6 ayını bile doldurmayan evliliklerini sonlandırıyor. 

Peki, bu duruma Engincan'ın annesi Sibel Can ve babası Hakan Ural ne diyor? 

SİBEL CAN'IN OĞLU BOŞANIYOR MU?

Hakan Ural şimdiye kadar iddialarla ilgili henüz konuşmadı; ancak Sibel Can Instagram hesabından iddialar yalanlarcasına bir mesaj geldi.

Engincan Ural, 45 gün önce Merve Kaya ile görkemli bir düğünle nikah masasına oturmuştu. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çiftin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Söylentilerin ardından Sibel Can'dan paylaşım gecikmedi.

30 yaşındaki Ural'ın eşi Merve Kaya'nı ihanetiyle sarsıldığı ve boşanma kararı aldığı ileri sürüldü. 45 günlük evlilikte boşanma kararı alındığı iddiasının ardından Sibel Can'dan beklenen paylaşım geldi. Instagram hesabından oğlu ve gelininin fotoğrafını paylaşan Can, nazar boncuğu ve gülen yüz emojisi koyarak boşanma iddiasını yalanladı.

Geçtiğimiz günlerde oğlunun evliliğiyle ilgili konuşan Sibel Can, yaşadığı mutluluğu şu sözlerle anlatmıştı: "Genç anne olmanın faydaları. Karşınızda annenin yanı sıra, bir de kayınvalide duruyor. Çok hoş bir duygu bu. Düğünde oğlum ve gelinimden daha çok ben eğlendim."


 

Yorumlar