Kadir İnanır'ın sağlık durumunda son durum: Taburcu oldu

Günlerdir yoğun bakımda tedavi gören Kadir İnanır taburcu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yoğun bakımdaki Kadir İnanır'dan iyi haber

24 Mart'ta yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ünlü sanatçı Kadir İnanır, başarılı bir tedavi sürecinin ardından hastaneden taburcu edildi. Beyne pıhtı atması sonucu inme geçiren ve acilen operasyona alınan İnanır, tedavi sürecinde önemli ilerleme kaydetti.

ZORLU TEDAVİ SÜRECİ

Hastaneye kaldırıldıktan sonra yoğun bakımda entübe edilerek tedavi altına alınan İnanır'ın durumu, sağlık ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde iyileşme gösterdi. 27 Mart'ta ekstübe edilen sanatçı, daha sonra yoğun bakımdan çıkarılarak servise alındı. Bu süreçte yakınlarıyla birebir temas kurma fırsatı bulan İnanır, toparlanma sürecine girdi.

REHABİLİTASYON SÜRECİ

Servise alındıktan sonra iyileşme süreci devam eden Kadir İnanır'ın rehabilitasyon süreci, hastaneden taburcu olmasının ardından da sürecek. Sanatçının sağlık durumunun gelişimi, takipçileri ve hayranları tarafından yakından izleniyor.

ÖNCEKİ SAĞLIK SORUNLARI

Kadir İnanır, 20 Kasım 2021'de benzer bir sağlık sorunu yaşamış ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. O dönemde de beyin damarında pıhtı oluşumu tespit edilen İnanır, yoğun bakıma alınmış ve gerekli müdahalelerle sağlığına kavuşturulmuştu.

Yorumlar