Trump'la görüşmeye saatler kala Erdoğan'dan 'iki yüzlülük' suçlaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin PKK konusundaki iki yüzlülüğüne dikkat çekerek, "Ödül koyanların arka tarafta aynı örgütle nasıl iş tuttuklarını biliyoruz" dedi. Erdoğan'ın bu ifadeleri ABD Başkanı Donald Trump ile görüşmesinin hemen arefesinde kullanması ise dikkat çekti. Erdoğan, Trump ile yarın Paris'te görüşecek.

Google Haberlere Abone ol
Trump'la görüşmeye saatler kala Erdoğan'dan 'iki yüzlülük' suçlaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK üyelerine yakalama kararı çıkararak başlarına ödül koyan ABD'ye sert tepki tepki gösterdi. Erdoğan, ABD'yi iki yüzlülükle suçladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu ifadeleri, yarın Paris'te ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşme öncesinde yaptı.

Hakkari’de mühimmat depomuzdaki patlamaya ilişkin Erdoğan, "Şu an itibarıyla 4 evladımız şehit oldu ve 20 civarında yaralımız var. Allah'tan şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyoruz." dedi.

Erdoğan, "Görünürde Kandil'deki PKK'yı terör örgütü ilan edip ödül koyanların arka planda aynı teröristlerle nasıl iş tuttuklarını çok iyi biliyoruz." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kuzey Irak'taki terör yuvalarını birer birer dağıtarak Kandil'i de Sincar'ı da teröristlerin başına yıkma yolunda ilerliyoruz." dedi.

Yorumlar