Mir Perwer'in annesi neden öldü? Filiz Aydın neden öldü?

Mir Perwer'in annesinin neden öldüğü merak edilirken, ailenin hikayesini duyanların yüreği sızlıyor. Ailenin tek erkek evladı olan Şirin Aydın yani Mir Perwer, Paris'taki ırkçı saldırıda hayatını kaybetmişti.

Google Haberlere Abone ol
Mir Perwer'in annesi neden öldü?

Mir Perwer'in annesi neden öldü, hasta mıydı, hastalığı neydi soruları bu aralar merakla soruluyor. Perwer'in ölümünden sonra ailenin yeni bir acı daha yaşadığını duyanlar üzüldü. Paris'te geçtiğimiz günlerde düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenler arasında ailenin tek erkek evladı olan Şirin Aydın da bulunuyordu. Peki, Şirin Aydın'ın yani Mir Perwer'in annesi neden öldü, hasta mıydı, hastalığı var mıydı?

MİR PERWER'İN ANNESİ NEDEN ÖLDÜ?

Ailenin tek erkek evladı olan Mir Perwer'in ölümünden sonra büyük bir acı yaşayan aileyi yıkan yeni bir ölüm haberi geldi. Perwer'in ölümünden birkaç gün sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan Perwer'in annesi yoğun bakıma alınmıştı. Yoğun bakımdaki süreci ise acı haberle son buldu.

Fransa’nın başkenti Paris’te, 23 Aralık 2022 günü Ahmet Kaya Kürt Kültür Merkezi'nin bulunduğu sokakta düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitiren Kürt şarkıcı Mir Perwer’in annesi Filiz Aydın vefat etti.

Gerçek ismi Şirin Aydın olan Perwer’in cenazesi 5 Ocak’ta memleketi Muş’un Yeşilova Beldesi'nde toprağa verilmişti.

Anne Filiz Aydın’ın, oğlunun cenaze töreninden kısa bir süre sonra Elazığ Devlet Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldığı belirtildi. Perwer’in anne ve babasının yıllar önce geçirdikleri trafik kazasında ağrı yaralandığı, anne Aydın’ın kaza sonucu felçli kaldığı ve yatağa bağımlı olarak yaşadığı öğrenildi.

Anne Filiz Aydın, saat 19.00 sıralarında solunum yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdiği ifade edildi. Yakınları Aydın’ın cenazesinin oğlu Mir Perwer’in yanına defnedileceğini söyledi.


 

Yorumlar