Emre Yücelen kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Sen Türkülerini Söyle jüri üyelerinden biri de Emre Yücelen'dir. Yücelen'i jüri heyetinde görenler "kimdir, nerelidir" sorularını soramadan edemiyor.

Google Haberlere Abone ol
Emre Yücelen kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Emre Yücelen'in kim ve nereli olduğu soruları TRT 1 seyircisinin "Sen Türkülerini Söyle" yarışmasını izlerken en çok sorduğu sorular arasında yer alıyor.

EMRE YÜCELEN KİMDİR?

Emre Yücelen 26 Temmuz 1976 Sakarya'da dünyaya geldi.

TRT 1'de yayınlanan "Sen Türkülerini Söyle" yarışmasının jüri heyeti arasında yer alan Yücelen 47 yaşındadır.

Lise yıllarında Etwox müzik grubunu kurdu. Emre Yücelen, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Opera Şan bölümünü kazanmıştır. Ayrıca 2 yıl Jeoloji Mühendisliği eğitimi de aldı. Emre Yücelen 2004 senesinde İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Birçok müzik aletini çalabilen Emre Yücelen Youtube kanalında müzik ile ilgili eğitim, ses analizleri, müzik sohbetleri vb. içerikler yayınlamaktadır.

Emre Yücelen TRT 1'de yayınlanan Sen Türkülerini Söyle programının jüri kadrosunda yer almaktadır. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Emre Yücelen'in İnstagram'da 169 bin takipçisi bulunmaktadır. "Emre Yücelen Şan Dersi" Youtube kanalında ise 981 bin abonesi bulunmaktadır.

Yorumlar