Suphiye Orancı kimdir, filmleri, abisi, nereli? Duygu Nebioğlu annesi kimdir, kızlarının babaları kimlerdir?

Suphiye Orancı'nın kim ve nereli olduğu, şu ana kadar hangi ünlü isimlerden çocuk yaptığı soruları magazin dünyasının şu anda en çok konuştuğu konular arasında yer alıyor. Orancı'nın en son Metin Akpınar'dan olma iki kızı ortaya çıkmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Suphiye Orancı kimdir, filmleri, abisi, nereli?

Suphiye Orancı kimdir, filmleri, abisi, nerelidir, şu anda nerede yaşıyor, kiminle evlidir/ Duygu Nebioğlu annesi kimdir, kızlarının babaları kimlerdir? İbrahim Tatlıses'in filmlerinde figüran rollerinde oynadığı ortaya çıkan Orancı'nın Metin Akpınar dışında birçok ünlü isimle de birlikte olduğu ve çocuklarının o isimlerden olduğu ortaya çıktı. Peki, kimdir bu Suphiye Oranc?

SUPHİYE ORANCI KİMDİR?

Yıllar önce pek çok filmde rol alan ve daha sonra Almanya'ya yerleşen Suphiye Orancı, geçmişte sanatçı İbrahim Tatlıses ile aynı setlerde bulunmuş. Ancak Tatlıses, yapılan bir röportajda Orancı'yı hatırlamadığını belirtti.

SANATÇI VE FİGÜRANIN YOLLARI KESİŞMİŞ

Sanatçı İbrahim Tatlıses, uzun yıllardır Türk müziği ve sinemasında önemli bir figür. İbrahim Tatlıses, Oda TV’ye verdiği demeçte, "Hatırlamıyorum. Arkadan öyle geçmiş, ama hatırlamıyorum. Figüranlardan biri... Prodüksiyon ondan sorumludur. Ben yönetmen ve oyuncuyum. Ben tanımam kimi getirdiklerini," şeklinde konuştu. Bu açıklama, Orancı ile olan geçmiş ilişkisine dair soru işaretlerini gündeme getirdi.

Suphiye Orancı kimdir
Suphiye Orancı ve İbrahim Tatlıses aynı filmde

 

Suphiye Orancı'nın "Yalan" (1982), "Yorgun" (1983), "Sarhoş" (1986) ve "Aşıksın" (1988) gibi filmlerde figüran olarak yer aldığı biliniyor. "Aşıksın" filminde spor salonuna giden ve Tatlıses'e aşık bir kadını, "Sarhoş" filminde ise bir hemşireyi canlandırmış. Ancak İbrahim Tatlıses'in figüranları bizzat tanıma şansı olmadığı için bu isimleri hatırlaması beklenmemekte.

AİLE DRAMLARI GÜNDEMDE

Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı birliktelikten ikiz kızları olduğu ve bu durumun ortaya çıkmasının ardından Duygu Nebioğlu'nun babalık davasını kazandığı öğrenildi. Metin Akpınar, evlatlarını kabul ederken, "Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor," dedi. Aynı zamanda, Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası olduğu iddia edilen Uğur Dündar'a karşı açılan dava devam ediyor. Ünlü gazeteci, yapılan DNA testinde genç kadının babası olmadığını kanıtladığını belirtti.

SUPHİYE ORANCI HANGİ FİLMLERDE OYNADI?

Metin Akpınar'ın Suphiye Orancı ile evlilik dışı ilişkisinden 1988'de dünyaya gelen Duygu Nebioğlu ile Sevgi Nebioğlu kardeşler, yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına konuk oldu. Orancı’nın toplamda 6 çocuğu olduğunu söyleyen Nebioğlu; "İkisi Almanya’daki evliliğinden. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var. Diğer dört kardeşim benimle aynı kaderi yaşadı" dedi.

suphiye orancı kimdir
Solda Suphiye Orcnı, sağda ise onun farklı isimlerden olma kızları 

 

Annesiyle 3 yıl boyunca internet üzerinden görüştüğünü ifade eden Duygu Nebioğlu; "2010'da benimle son konuşmasını yaptı" dedi. Kendisine "Babanı bulursan beni kaybedersin" diyen annesiyle 14 yıldır görüşmediğini belirtti.

Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nin 1980'li yıllarda filmlerde figüranlık yaptığını, ünlülerle de bu şekilde tanıştığını ifade etti.

Suphiye Orancı; İbrahim Tatlıses'in başrolü Hülya Avşar ile paylaştığı 'Aşıksın', Seda Sayan ile başrolü paylaştığı 'Yorgun', Perihan Savaş ile başrolü paylaştığı 'Yalan' ve Mine Çayıroğlu ile başrolü paylaştığı 'Sarhoş' filmlerinde rol aldı.

Suphiye Orancı Duygu Nebioğlu

Yorumlar