BİM termos özellikleri ne, fiyatı ne kadar?

BİM termos özellikleri nedir, fiyatı ne kadardır? Aktüel ürünler listesinde 1 Mayıs günü satışa sunulacak termosun özellikleri ve fiyatı merak konusu oldu. Biz de sizler için BİM termosun özelliklerini detaylarıyla inceledik.

Google Haberlere Abone ol
BİM termos özellikleri ne, fiyatı ne kadar?

BİM büyük boy termos, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte herkesin dikkatini çeken ürünler listesinde yer almaya başladı.

Relax marka Termos, her ne kadar koronavirüs nedeniyle şimdilerde dışarı çıkamasak, pikniklere gidemesek de elbet bir gün lazım olur. 

BİM marketlerde satışa sunulan büyük termos iki adet hazneden oluşuyor. Her bir haznesi 2 buçuk litrelik su taşıyabiliyor.

Yani toplamda 5 litrelik bir termosunuz oluyor. Tabii ki haznelerden birisi demlik biri de sıcak su olarak düşünüldüğünde mükemmel bir ikili ortaya çıkıyor. 

Bim termosun bir diğer özelliği ise çift duvar yalıtımlı olmasıdır. 

304 kaliteli pazlanmas çelik iç hazneden oluşur. 

BİM'de satılan termos sıcak tutma süresi ise şaşırtıcı derecededir. Çünkü tam 12 saat boyunca suyu sıcak tutma özelliği bulunuyor. 

Tamamen yerli üretim olan termosun fiyatı ise 249 TL'dir.

Bonus, maximum ve world kredi kartlarına 6 ay taksit imkanı sunuluyor.

Öte yandan iki yıl da garantisi bulunuyor.

COOKER TERMOS İLE AYNI

Relax marka termos, aslında Cooker marka termos ile hemen hemen bütün özellikleriyle aynı. Cooker termos Hepsiburada ve N11 gibi sitelerde 460 TL'den satılıyor.

 

Yorumlar