ABD, 8 bin YPG/PKK'lı teröriste askeri kimlik dağıttı

Türkiye sınırına adeta küçük bir ABD kuran Pentagon, Münbiç'te eğittiği ve silahlandırdığı teröristlere askeri kimlik dağıtıyor. Yakalanan bir YPG'li terörist ABD'nin dağıttı silahları ve Afrin'de yapılan hazırlıkları anlattı. Buna göre, terör örgütünün 25 canlı bombası ve 5 bombalı aracı Afrin’de pusuda bekliyor. Terör örgütünde ABD’nin verdiği güdümlü füzeler ve sarin gazlı havan topu var.

Google Haberlere Abone ol
ABD, 8 bin YPG/PKK'lı teröriste askeri kimlik dağıttı

Afrin’de iki yıldır Zeytin Dalı Harekatı’na karşı hazırlık yapan PKK-PYD’nin yakalanan teröristleri Batı desteğini açıkça deşifre etti. Yakalanan YPG’li teröristler ifadelerinde Afrin’in 2 yıl önce terör yuvasına döndüğünü ve tüneller kazıldığını anlattı. YPG’li teröristler, Kandil’den keskin nişancıların yanında fedai eylemler için 25 canlı bombanın geldiğini belirtti. İşte o ifadeler ve Afrin’deki terör gerçeği:

5 BOMBALI ARAÇ BEKLİYOR 

- Afrin’in merkezinde 5 bombalı araç var. TSK ve ÖSO’nun gireceği günü bekliyor. 

- Terör örgütünün elinde çok uzun menzilli ve ısı güdümlü füzeler ile sarin gazı var. Sarin gazını havan topuyla Türk askerlerine karşı kullanacaklar. 

- PYD sivil halkın arkasına gizleniyor. YPG’liler gitmek isteyenleri tutuklayıp hücrede bekletiliyor.

8 BİN KİŞİYE ASKER KİMLİĞİ   

- Afrin için en buyük desteğin Münbiç’den geldiğini söyleyen itirafçılar YPG’liler “Münbiç’te ‘Münbiç Askeri Meclis’ kuruldu. ABD’li yetkililerle 8 bin kişiye askeri kimlik dağıtıldı” dediler.

Yorumlar