4 Şubat 2024 Türkiye ve Dünya Gündeminden Öne Çıkan Başlıklar

4 Şubat 2024 Pazar günü Türkiye ve Dünya Gündeminden Öne Çıkan Başlıklardan bazıları...

Google Haberlere Abone ol
4 Şubat 2024 Türkiye ve Dünya Gündemi

4 Şubat 2024 Pazar Gündemi: Spor ve Diplomasi Öne Çıkıyor

Günün Özeti: 4 Şubat 2024 Pazar günü, Türkiye ve dünya genelinde önemli gelişmeler yaşanacak. Siyaset, spor ve dünya diplomasisi alanlarında dikkat çeken etkinlikler ve maçlar gündemi belirleyecek.

YASAMA, YÜRÜTME VE SİYASET

MHP'nin Açık Hava Toplantısı:

  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı bir açık hava toplantısına katılacak. Etkinlik, yerel saat ile 15.00'te başlayacak.

DÜNYA VE DİPLOMASİ

Gazze Şeridi'nde Yaşanan İnsani Kriz:

  • İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları ve bölgedeki insani krizle ilgili gelişmeler, uluslararası toplumun dikkatini çekmeye devam ediyor. Gelişmeler, Kudüs, Gazze ve Kahire'den takip ediliyor.

SPOR GÜNDEMİ

Futbol: Süper Lig ve Alt Liglerde Heyecan

  • Trendyol Süper Lig'in 24. Haftası: İstanbul'da oynanacak Siltaş Yapı Pendikspor-Yukatel Adana Demirspor, Kasımpaşa-Corendon Alanyaspor ve Beşiktaş-Trabzonspor maçları ile tamamlanacak. Maçlar sırasıyla 13.30, 16.00 ve 19.00'da başlayacak.

  • Trendyol 1. Lig'in 21. Haftası: Erzurumspor FK-ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Tuzlaspor-Manisa FK, Gençlerbirliği-Ahlatcı Çorum FK ve Bitexen Giresunspor-Eyüpspor maçlarıyla sona erecek. Maçlar Erzurum, İstanbul, Ankara ve Giresun'da oynanacak.

  • TFF 2. ve 3. Lig: Bu liglerdeki maçlar, futbolseverlerin takip ettiği diğer önemli karşılaşmalar arasında yer alıyor.

Kadın Futbolu ve Basketbol Ligi Maçları

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: 19. haftanın 7 maçı, kadın futbolunun heyecanını sahaya taşıyacak.

  • Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: 19. hafta maçları, Manisa Büyükşehir Belediyespor-TOFAŞ, Aliağa Petkimspor-Reeder Samsunspor, Anadolu Efes-Bahçeşehir Koleji ve Fenerbahçe Beko-Galatasaray EKMAS arasında oynanacak.

Voleybol ve Hentbol Maçları

  • Vodafone Sultanlar Ligi ve AXA Sigorta Efeler Ligi: Voleybolun zirve mücadelesi, hafta sonu gerçekleşecek maçlarla devam edecek.

  • Hentbol Kadınlar Süper Ligi: 16. hafta maçları, sporseverlerin takip edeceği bir diğer önemli etkinlik olarak öne çıkıyor.

Yorumlar