10 Şubat 2024 Gündemi Türkiye ve Dünya Gündemi

10 Şubat 2024 Cumartesi günü Türkiye ve dünyadan siyaset, ekonomi, spor ve diplomasi alanlarında yaşanacak önemli gelişmeler. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un katılımıyla İstanbul'da önemli bir buluşma, ülke genelinde devam eden açılışlar ve uluslararası alanda dikkat çeken spor müsabakaları.

Google Haberlere Abone ol
10 Şubat 2024 Gündemi Türkiye ve Dünya Gündemi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Forumu'nun 5. Genel Kurulu Kapanış Programı'nda, Filistin özel oturumuna katılacak. (İstanbul/16.00)

Yasama Yürütme Siyaset Alanındaki Gelişmeler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Uluslararası Günü Programı ve Kocasinan Belediyesi Bilim Akademisi ile İhtisaslaştırılmış Çocuk Evleri Sitesi'nin açılışlarına katılacak. (Kayseri/10.30/12.15/13.30)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, teşkilat buluşmasına iştirak edecek. (Balıkesir/14.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, belediye başkan adaylarının tanıtım toplantılarına katılacak. (Artvin/Rize/11.00/15.00)

EKONOMİ VE FİNANS ETKİNLİKLERİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Giresun'da bir dizi ziyaret ve toplantıya katılacak. (Giresun/10.30/15.00)

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Topraktan Geleceğe" Ana Temalı Türkiye Yüzyılında Üretim Zirvesi'ne katılacak. (Mersin/09.30-16.00)

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara'da çeşitli açılışlar yapacak. (Ankara/12.00-15.00)

DÜNYA VE DİPLOMASİ

İsrail'in Gazze'ye saldırıları ve bölgedeki insani kriz dikkatle takip ediliyor.

SPOR GÜNDEMİ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Artvin ve Rize'de düzenlenecek spor ve turizm ile ilgili etkinliklere katılacak.

Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'de heyecan devam ediyor; maç programları ve beklenen çekişmeler futbolseverlerin merakını çekiyor.

Voleybol ve Hentbol müsabakaları da spor gündeminde önemli bir yer tutuyor, takımların mücadelesi nefes kesiyor.

Asya Kupası'nın final maçı, Katar ile Ürdün arasında oynanacak ve turnuvanın şampiyonu belirlenecek.

Yorumlar