Öner ve ekibi Kulalı eğitimcilerin sorunlarını dinledi

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve yönetim kurulu üyeleri Kula ilçesindeki üyeleriyle buluşarak eğitim çalışanlarının taleplerini dinledi.Manisa’nın Kula ilçesinde okul ve kurumları ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube...

Google Haberlere Abone ol
Öner ve ekibi Kulalı eğitimcilerin sorunlarını dinledi

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve yönetim kurulu üyeleri Kula ilçesindeki üyeleriyle buluşarak eğitim çalışanlarının taleplerini dinledi.

Manisa’nın Kula ilçesinde okul ve kurumları ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve yönetimi, kurum yöneticilerinin ve eğitim çalışanlarının taleplerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi. Öğretmen odalarının ziyareti sırasında yapılan değerlendirme toplantılarında eğitim çalışanları beklenti ve sıkıntılarını iletti. İlçede bulunan okulları ziyaret eden Öner, Kula ilçesindeki üyelerin birlik ve beraberliğinden çok memnun olduğunu belirtti. Öner, gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında Eğitim-Bir-Sen Kula İlçe Yönetimi, okul temsilcileri ve üyelerle bir araya geldi.

Buluşmada açılış konuşmasını yapan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim-Bir-Sen Kula İlçe Temsilcisi Adem Sümen, “Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanımız Mesut Öner ve ekibinin ilçemizi ziyareti bizleri oldukça mutlu etti. Kurum ve okullarımızı ziyaret ederek eğitim çalışanlarının sorunlarını ilk elden dinlediler. Son olarak hep beraber ziyaret edemediğimiz okul müdürü ve okul temsilcilerimizle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı İl Başkanımız Mesut Öner ve yönetim kurulu üyelerine üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

"Türkiye’nin en büyük sendikasıyız"

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Öner, “Bizler sadece bir sendika değiliz, aynı zamanda sivil toplum örgütüyüz. Tüm ülke sathında yaygınlaşmış, eğitim çalışanlarının derdini kuşanmış, Türkiye’nin en büyük sendikasıyız. Bu güvenin bize yüklediği ağır sorumluluklar var. Biz sadece kamu çalışanlarının ücret artışlarını hedefleyen bir sendika değiliz. Toplumun ve ülkenin geleceğine dair planlama ve çalışmalar yapan, duruşu ve ilkeleri olan, davası medeniyet davası olan bir teşkilatız” şeklinde konuştu.

Örgütlenmenin işin başı olduğunu kaydeden Öner, "Örgütlendiğinizde bu iş biter. Bir isek, bir kişiyi daha çekeceğiz. Biraz daha büyüyeceğiz. Onun için bereket ve heybeti büyütmemiz lazım. Yan yana girip, omuz omuza verip mücadele edeceğiz. Sizler bu ülkede çok şey değiştirdiniz ve daha değişecek çok şey var. Bunun yolu yan yana olmaktan geçiyor" dedi.

Teşkilatlanmanın evrensel düşünmeyi gerektirdiğine de dikkat çeken Öner, "Siz olmasaydınız, Türkiye’nin köklerinden tevarüs etmiş bilinciniz olmasaydı biz emperyalizme karşı bu kadar güçlü bir söz söyleyemezdik. Varlığınızla, ilkeli duruşunuzla bu toprakların irfanıyla yoğrulmuş insan ve emek görüşünüzle, dünya insanlığına umut oluyorsunuz. Küçük hesapların değil, dava adamlığının gereğini hakkını verip yerine getirerek, bu sefere güç veriyorsunuz" ifadelerini kullanarak Kula ziyaretlerinin oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Yorumlar