Xperia Cihazları için Tema Editörü Yayınlandı

Sony, Xperia telefonları ve tabletleri için tema düzenleme aracını yayımladı. Siz de temalar ile Xperia cihazlarınızı kişiselleştirebilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Xperia Cihazları için Tema Editörü Yayınlandı

Xperia Cihazları için Tema Editörü Yayınlandı Mobil Sony, Xperia telefonları ve tabletleri için tema düzenleme aracını yayımladı. Siz de temalar ile Xperia cihazlarınızı kişiselleştirebilirsiniz.03.03.2015 / 08:00

MWC 15'te yeni tabletini duyuran Sony, faaliyet sonrası Xperia cihazları için tema düzenleme uygulamasını geliştiricilerin zevkine sundu. Sony'nin Android tabanlı son Xperia telefonları ve tabletleri üstünde çalışan bu tema düzenleme vasıtası ile Sony'nin arayüzünü baştan yaratabilirsiniz.

Sony Tema programında Xperia'nın arayüzünü muhtelif renkler ve 300'ün üstündeki grafik öğeleri ile tekrar tasarlayabilirsiniz. Xperia arayüzünde olan bütün bölümlerin bu Xperia Tema vasıtası ile kişiselleştirilebildiğini belirtelim.

Oluşturduğunuz birbirinden güzel temaları basitçe Xperia cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Sony'nin geliştiriciler için sunduğu bu program henüz Beta sürümünde. Eğer siz de Beta testlerine katılmak ve Xperia cihazlarınız için temalar oluşturmak istiyorsanız Sony Theme Creator programını Windows için buradan indirebilirsiniz.

:: Sony'nin tema oluşturma aracını kullandınız mı?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar