One M9'u Kırana Kadar Düşürdüler

HTC'nin yeni amiral gemi modeli One M9 yekpare metal kasasıyla dikkat çekiyor. Peki, bu kasa ne kadar dayanıklı diye merak ediyorsanız haberimize bir göz atmalısınız.

Google Haberlere Abone ol
One M9'u Kırana Kadar Düşürdüler

One M9'u Kırana Kadar Düşürdüler Mobil HTC'nin yeni amiral gemi modeli One M9 yekpare madeni kasasıyla dikkat çekiyor. Peki, bu kasa ne kadar dayanıklı diye merak ediyorsanız haberimize bir göz atmalısınız.27.03.2015 / 11:00

HTC'nin MWC 2015 kapsamında duyurduğu yeni kuşak amiral gemi modeli One M9, başka One modellerinde bulunduğu benzeri madeni bir kasa ile geliyor.

Telefona premium bir duygu kazandıran bu kasa görünümü de güzelleştiriyor. Bu konu hakkında Tayvanlı müstahsil madeni kasayı her nesilde bir adım daha ileri götürüyor. Çift renkli kasaya sahip One M9, aralarında pek bir başkalık olmasa da selefi One M8'de bulunduğu benzeri epey bir şık.

Peki bu madeni kasa ne kadar dayanıklı?

Yeni amiral gemi modelleri içerisinde ilk düşürme testinin uygulandığı telefon bulunan HTC One M9, takribî şekilde 1,5 metreden sarp bir biçimde beton zemine atılıyor. Bakalım netice ne oluyor?

Snapdragon 810 işlemci ile gelen HTC One M9 3 GB RAM'e sahip. 5 inç büyüklüğündeki bu ekran Full HD çözünürlüğünde ve Gorilla Glass 4 ile korunuyor.

32 GB dahili depolama sahasına sahip telefon bununla birlikte microSD kart desteğine de sahip. 20 megapiksel art ve Ultrapixel ön kamerası bulunan cihazın Dolby ortaklığı ile imal edilen yeni BoomSound hoparlörü dikkat çeken nitelikleri arasında.

:: HTC One M9'un düşürme testi hakkındaki düşünceleriniz neler?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar