Instagram Android'de 500 Milyonu Geride Bıraktı

Popüler fotoğraf paylaşma platformu Instagram'ın Android uygulaması 500 milyon indirilme rakamnını geride bırakmayı başardı. Ayrıntılar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Instagram Android'de 500 Milyonu Geride Bıraktı

Instagram Android'de 500 Milyonu Geride Bıraktı Android Uygulamaları Popüler fotoğraf paylaşma platformu Instagram'ın Android uygulaması 500 milyon indirilme rakamnını geride bırakmayı başardı. Ayrıntılar haberimizde.24.03.2015 / 16:00

Instagram'ın Android platformuna çok çok geç adım atması kullanmakta olanları kızdırsa da son açıklanan indirilme rakamları durumun hiç de fena olmadığını ortaya koyuyor. 2012 yılında 1 milyar dolara Facebook yönünden satın tahsil edilen Instagram, dün gece kolaj tetikleyici Layout from Instagram uygulamasını yayınlamıştı.

Yeni uygulamasını yayınlayan Instagram'ın kısa zaman sonra Android platformundaki indirilme rakamları açıklandı. Rakamlara oranla Instagram, Google Play Store'dan 500 milyonun üstünde indirilmiş. Ancak uygulamayı indirip silen kullanıcılar bulunduğu için Instagram'ın Android platformundaki kullanıcı sayısından söz etmek pek doğru olmayacaktır.

Sosyal medya platformlarının indirilme rakamları genellikle çok çok yüksek oluyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda WhatsApp, BBM ve Facebook benzeri platformların da indirilme rakamları açıklanmıştı. Bu noktada bize oranla ciddi bulunan 1 milyon indirilme barajını geride bırakmak ve uygulamanın sürdürülebilir olması. Bakalım ilerleyen aylarda Instagram daha çok Android kullanıcısı ile buluşacak mı?

:: Instagram'ı aktif şekilde kullanıyor musunuz?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar