Osmaniye Jandarması başarılı öğrencileri sinemaya götürdü

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ilçe ve köy okullarındaki başarılı 328 öğrenciyi sinemaya götürdü.

Google Haberlere Abone ol
Osmaniye Jandarması başarılı öğrencileri sinemaya götürdü

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ilçe ve köy okullarındaki başarılı 328 öğrenciyi sinemaya götürdü.

Adana Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde Jandarma Teşkilatı'nın 175'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında başlatılan "Yarınlarımız ve Jandarma El Ele" projesi çerçevesinde ilçe ve köy okullarından başarılı 328 öğrenci Jandarma Komutanlığı görevlileriyle birlikte Osmaniye Park 328 AVM’de "Freebird" animasyon filmini izledi.

Bazı öğrencilerin ilk defa AVM’ye geldiği belirtilirken AVM’de öğrencileri palyaçolar karşıladı. Bir süre palyaçolar öğrencilerin yüzlerini boyarken, ilk defa palyaço gören öğrenciler palyaçonun burnuyla oynadılar. Daha sonra sinema salonuna geçen öğrencilere AVM tarafından patlamış mısır dağıtıldı.

İlk defa sinemaya geldiğini belirten öğrenciler film sonrası AVM’de yemek yiyerek AVM’yi gezdi. Mutlu bir gün geçiren öğrenciler Jandarma Teşkilatı'na teşekkür etti.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Osmaniye İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Yarbay Önder Ülger, “Adana Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde CineMax sinemalarının katkılarıyla Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye illerinde Jandarma Teşkilatının 175'inci yıl etkinlikleri kapsamında başlatılan ‘Yarınlarımız ve Jandarma El Ele’ projesi kapsamında Osmaniye ilimizde ilçe ve köy okullarından başarılı 328 öğrencimiz asker ağabeyleri ile birlikte Osmaniye Park 328 AVM’de ‘Freebird’ animasyon filmini izlemişlerdir. Kanun Ordusu Jandarmamız; yarınlarımız olan çocuklarımızın, sosyal etkinliklere katılmaları ve kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamak amaçlı benzer faaliyetlerin icra edilmesine devam edilecektir.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar