MHP’li Rasim Acar balıkçı esnafını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, balık halindeki balıkçı esnafını ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Rasim Acar balıkçı esnafını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, balık halindeki balıkçı esnafını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Acar, vatandaşların sorunlarını dinledi.
MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar ile Fatih Belediye Başkan Adayı Metin Örel, beraberindeki partililerle birlikte Yenikapı’daki balık halini ziyaret etti. Balıkçı esnafıyla sohbet eden Acar ve Örel, vatandaşların sorunlarını dinleyerek İstanbul’la ilgili projeleri hakkında bilgi verdi.

Daha sonra basın mensuplarına açıklama yapan Rasim Acar, 17 Aralık operasyonundan bahsederek "yerel seçimlerde milletin AK Parti’ye teşekkür edip göndermeleri gerektiğini" söyledi. Acar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizin son günlerde yaşadığı 17 Aralık buhranı, her kesimimize, esnafımıza, işçimize, memurumuza her yere yansımış durumdadır. Maalesef İstanbul’da insanımızın yüzü gülmüyor. 20 yıldır İstanbul’u başbakan ve arkadaşları yönetiyor. İstanbul’da hiçbir problem çözülemedi. Yıllardır çok büyük bütçeleri yandaşlarına peşkeş çektiler. 17 Aralık süreci bunu açık bir şekilde ortaya koydu. 25 Şubat’ta çıkan yeni tapelerle birlikte ülkemizin ne halde olduğunu görmekteyiz. 30 Mart yerel seçimleri sadece mahalli idareler seçimi şeklinde geçmeyecek artık iktidarın ülkemize, insanımıza vermiş olduğu bu yükü bu buhranı kurumlara vermiş olduğu yükü ve buhranı inşallah sandıkta milletimiz duyarlılığını gösterecek ve hepsine teşekkür edecek ve gönderecekler. Artık iktidarın meşruiyeti kalmamıştır.” CİHAN

Yorumlar