Cinayet şüphelisi baba-oğul çelik yelekle adliyeye sevk edildi

Adana'da iki kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin ise ağır yaralandığı silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen baba-oğul adli mercilere sevk edildi. Polis, silahlı saldırı ihtimaline karşı iki kişiye çelik yelek giydirip...

Google Haberlere Abone ol
Cinayet şüphelisi baba-oğul çelik yelekle adliyeye sevk edildi

Adana'da iki kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin ise ağır yaralandığı silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen baba-oğul adli mercilere sevk edildi. Polis, silahlı saldırı ihtimaline karşı iki kişiye çelik yelek giydirip adliyeye getirdi.

Merkez Yüreğir ilçesi Taşköprü yanındaki kaportacıda 26 Mayıs Pazartesi günü yaşandı. Kasap İzzettin Örs, 29 bin lira alacaklı olduğu kaportacı 54 yaşındaki Adnan Kayadelen'in atölyesine geldi. Tefecilik de yaptığı ileri sürülen Örs, daha önce kendisini bıçakla yaralayan Kayadelen'den borcunu istedi. Kayadelen borcu olmadığını ileri sürüp tartışmaya başladı. İzzettin Örs, cep telefonuyla oğlu Abdullah Örs'ü yanına çağırdı. İşyerine gelen Abdullah Örs, babasına ait tabancayla işyerinde rastgele ateş açtı, saldırıda 68 yaşındaki Abdullah Çeviker ile Adnan Kayadelen ve 20 yaşındaki Furkan Özer ağır yaralandı. Yaralılardan Çeviker ve Kayadelen, tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri saldırının ardından İzzettin Örs'ü kaçtığı otomobilin içinde yakaladı. Akşam ise oğlu Abdullah Örs'ü gözaltına aldı. Olayın ardından kaçan baba ile oğluna ateş ettiği ileri sürülen 33 yaşındaki Erkan Ataç da gözaltına alındı. Katil zanlısı Abdullah Örs, cinayeti babasının azmettirmesiyle işlediğini öne sürdü. Örs, babasının kendisini olay yerine çağırdığını kaportacı dükkanında babasına saldırıldığını görünce onun verdiği tabancayla bu kişilere ateş açtığını savundu. Oğul Örs'ün "İlk önce korkutmak için yere ateş açtım, Babam şarjörü üzerlerine boşalt deyince rastgele ateş açtım." dediği öğrenildi.

Oğlunun suçlamalarını kabul etmediği öğrenilen İzzettin Örs ise parasını isteyince kendisine saldırdıklarını belirterek, "Oğlum gelip tabancayla ateş açtı. Onlar da silah kullandı. Ben kimseye 'vur' demedim." dedi.

CİHAN

Yorumlar