Ford, Konya’da yeni 4S konseptli kamyon tesisini hizmete açtı

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Konya’da 4S konseptiyle hizmete giren Nadir Avcan Ford Trucks bayiinin açılış törenine katıldı. Ali Koç, ağır ticari araç sınıfında hizmet kalitesini ve...

Google Haberlere Abone ol
Ford, Konya’da yeni 4S konseptli kamyon tesisini hizmete açtı

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Konya’da 4S konseptiyle hizmete giren Nadir Avcan Ford Trucks bayiinin açılış törenine katıldı. Ali Koç, ağır ticari araç sınıfında hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için 'Ford Trucks' konsepti altında yeni yapılanmayı devam ettirdiklerini söyledi.

Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Konya’da 4S konseptinde hizmete giren Nadir Avcan Ford Trucks bayiinin açılış törenine katıldı. Konya-Adana kara yolu Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki tesis açılışına Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu ve Hüseyin Üzülmez, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ile iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

Nadir Avcan Ford Trucks bayiinin açılış töreninde konuşan Ali Koç, şunları söyledi: “Türkiye'nin kendi motorunu üreten ilk kamyon üreticisi olarak bin 400 kişiyi istihdam ettiğimiz 1.1 milyon metrekare alana sahip olan İnönü fabrikamızda, 55 yıllık tecrübemizle bugüne kadar 180 binin üzerinde kamyon ürettik. 2010 yılında ortağımız Ford Motor Company ile Global Cargo anlaşmasını imzaladık. Bu anlaşmayla Ford Otosan, Global Cargo büyüme stratejisi doğrultusunda Doğu Avrupa, Ortadoğu, Körfez ülkeleri, Rusya, Türk Cumhuriyetleri, Kuzey Afrika pazarları başta olmak üzere 3 kıtada toplam 60 ülkenin kamyon özelinde kamyon satış distribütörlerini atayarak global networkünü kurmaya başladı. Bugün, Gebze'deki Mühendislik Merkezi'nde bin 500'e yakın Ar-Ge mühendisimizin 500'ü tüm dünyada satılacak Ford Cargo kamyonların geliştirilmesi için çalışıyor. Güç, verimlilik, dayanıklılık ve konfora odaklanılarak tasarlanan ve müşteri beklentilerinin ötesine geçen ürünlerimizle, 2013 yılında ilk defa katıldığımız Uluslararası yılın kamyonu yarışmasında üçüncülük ödülüne layık görüldük ve gururlandık."

CİHAN

Yorumlar