Uluslararası Çevre ve Bilim Proje Olimpiyatı başladı

Hollanda'da faaliyet gösteren Cosmicus Vakfı'nın düzenlediği INESPO Uluslararası Çevre ve Bilim Proje Olimpiyatı Güney Hollanda Eyalet binasında başladı.6. Uluslararası Çevre ve Bilim Proje Olimpiyatları'nın açılışını Hollanda Kraliyet...

Google Haberlere Abone ol
Uluslararası Çevre ve Bilim Proje Olimpiyatı başladı

Hollanda'da faaliyet gösteren Cosmicus Vakfı'nın düzenlediği INESPO Uluslararası Çevre ve Bilim Proje Olimpiyatı Güney Hollanda Eyalet binasında başladı.

6. Uluslararası Çevre ve Bilim Proje Olimpiyatları'nın açılışını Hollanda Kraliyet Temsilcisi ve aynı zamanda Güney Hollanda Eyaleti Vali Yardımcısı Govert Veldhuijzen yaptı.

Govert Veldhuijzen, kendi eyaletlerinde böyle anlamlı bir olimpiyata ev sahipliği yapmaktan memnuniyetini dile getirdi. Veldhuizen "Dünyanın 44 ülkesinden 350 öğrenciyi ağırlayacağız. Gerçekten mükemmel bir organizasyon. Birbirinden önemli çok önemli projeleri bizatihi yerinde gördüm. Özellikle, çevre, sürdürülebilirlik ve yenilikçi projeleri yerinde görme fırsatı buldum. Bu tür çalışmaları destekliyoruz." dedi.

İNESPO Hollanda Genel Koordinatörü İbrahim Elmaağaç, 144 projeden 18 kategoride dereceye girenlere ödül vereceklerini belirtti. CİHAN

Yorumlar