Ala Memmedov ile bir araya geldi

Resmi temaslarda bulunmak amacıyla Azerbaycan'a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, ziyaretinin ikinci gününde Azerbaycan Adalet Bakanı Fikret Memmedov ile bir araya geldi. Ala iki ülke arasındaki işbirliğinin bölge açısından da önemli olduğuna...

Google Haberlere Abone ol
Ala Memmedov ile bir araya geldi

Resmi temaslarda bulunmak amacıyla Azerbaycan'a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, ziyaretinin ikinci gününde Azerbaycan Adalet Bakanı Fikret Memmedov ile bir araya geldi. Ala iki ülke arasındaki işbirliğinin bölge açısından da önemli olduğuna dikkat çekerek,'' Bölgemizdeki gelişmeler, iki ülke için istikrarın ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Bizim istikrarlı gelişmemiz bölgemizdeki diğer ülkeleri de çok olumlu etkilemektedir. Bu bakımdan hem Azerbaycan'ın hem de Türkiye'nin mesuliyetleri sadece kendilerine karşı değil, sadece birbirlerine karşı değil, aynı zamanda bölgesinde bulunduğu diğer kardeşlere ve ülkelere de ehemmiyet arz ediyor '' dedi.

Memmedov Ala'ya ziyaretinin anısına mahkumlar tarafından yapılan hatıra hediyeleri takdim etti. Ala daha sonra ülkede vatandaşın bürokrasiye takılmadan hizmet almasını sağlamak amacıyla kurulan Asan Hizmet kurumunu ziyaret etti. Kurumun işleyişli ile ilgili yetkililerden bilgi alan Ala, Bakü'deki resmi temaslarını tamamladı.

CİHAN

Yorumlar