Ümitcan Uygun babası kimdir ne iş yapıyor?

Ümitcan Uygun babası kimdir ne iş yapıyor, mesleği nedir, neden oğlu hala tutuklanmadı, Ümitcan Uygun'u koruyan birileri mi var yoksa gerçekten de cinayetlerle bir ilgisi yok mu? Türkiye aylardır bu aileyi konuşuyor. Peki, neler oluyor, kimdir bu insanlar?

Google Haberlere Abone ol
Ümitcan Uygun babası kimdir ne iş yapıyor?

Ümitcan Uygun babası kimdir ne iş yapıyor, mesleği nedir, neden oğlu iki kadının hatta üç kadının ölümünde şüpheli olduğu halde hiçbirinden ceza almıyor ya da tutuklanmıyor, Uygun ailesini koruyan birileri mi var? İşte Ümitcan Uygun babası kimdir, ne iş yapıyor sorularının cevapları: 

Ankara'da 2020 yılında meydana gelen olayda Aleyna Çakır isimli genç bir kız şüpheli şekilde ölü bulunmuştu. Şüpheli ölümün baş şüphelisi ise, daha önce kıza canlı yayında işkence eden Ümitcan Uygun isimli bir kişiydi.

Aleyna Çakır'ı zorla pavyonda çalıştırmak, işkence ederek öldürmekle suçlanan Ümit Can Uygun, soruşturma kapsamında gözaltına alınmış ancak daha sonra delil yetersizliğinden serbest bırakılmıştı.

Konu ATV'de Müge Anlı'nın porgramına taşınmıştı. Aleyna Çakır'ın ailesi tarafından programa taşınan olay sonrasında bir kez daha soruşturma derinleştirilmişti; ancak yine de bir şey çıkmamıştı.

Tartışmalar devam ederken Ümit Can Uygun'un annesinin intihar ettiği haberi bomba gibi düşmüştü.

Ümitcan Uygun babası kimdir ne iş yapıyor?
Ümitcan Uygun babası Durak Uygun, CHP'li Yeni Mahalle Belediye Başkanı ile

 

Ümitcan'ın annesi Gülay Uygun'un intiharı, ATV'deki programda, kadın hakkında, genç kızları kandırarak kötü yola düşürdüğü iddialarından sonra gelmişti. 

İddialara göre; Gülay Uygun Aleyna Çakır gibi yurtta kalan genç kızları gece hayatına yönlendiriyordu.

İddialar üzerine 'yurt annesi' olarak bilinen Gülay Uygun hakkında Aile ve Sosyal Politikalar Çalışma Bakanlığı müfettişleri bugün soruşturma başlatmıştı.

İfadeye çağrılan Gülay Uygun, oğlu Ümit Can Uygun hakkındaki şoke eden ifşalar sonrasında zor günler yaşıyordu. Gülay Uygun'un bu olaylar sebebiyle geride 4 sayfalık bir mektup bırakarak intihar ettiği öğrenildi. Gülay Uygun'un başına tek el silahla ateş ederek yaşamına son verdiği ortaya çıktı.

 Aleyna Çakır'ı bayıltana kadar dövüp ölümüne sebep vermekle suçlanan Ümit Can Uygun da açıklamalar yaptı. Müge Anlı'yı suçlayan Ümit Can Uygun şunları söyledi: Bu ölümden bir Müge Anlı, onun yanında çalışıp beni 24 saat arayan o karılar çalışanların hepsi sorumlu. Benim annemin ne kadar milliyetçi olduğunu herkes bilir. Yuvada yetişen çocukların hepsi ekmeğini yemiştir. Sayın savcım, Sayın Süleyman Soylu hepinize yalvarıyorum. Ben sustum ama bu saatten susma diye bir şey yok.

Ümitcan Uygun babası kimdir ne iş yapıyor?
Ümitcan Uygun babasının bir esnaf örgütünün başkanı olması bahanesiyle birçok siyasetçiyle görüştüğü belirtiliyor.

 

Gülay Uygun'un eşi ise intihardan Müge Anlı'yı sorumlu tuttu ve şunları söylemişti: Benim eşim yanına yazmış. Benim ölüm nedenim Müge Anlı diye. Benim eşim bir kelimeye kendini vurdu. Onları Allaha havale ediyorum ama. O Allahsız Müge Anlı var ya Allah onu perişan etsin.

Ümitcan Uygun'un babası Durak Uygun, Yozgat'ın Yerköy nüfusuna kayıtlı, Ankara'da ayakkabı ve çanta imalatı yapan bir esnaftır. Ümitcan Uygun'un babası Durak Uygun, Ankara Umum Ayakkabıcılar ve Çantacılar Odası başkanlığı yapmaktadır. Ankara’da tüm kaliteli ustaları birlikte tutan Durak Uygun'un başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li Ankara belediye başkanları olmak üzere birçok isimle yan yana çekilmiş resimleri bulunuyor. 

Durak Uygun'un siyasilerle çekilen resimleri, bası haber sitelerinde Ümitcan Uygun'un birileri tarafından bilinçli olarak korunduğu söylentilerine yol açmıştı. 

Tartışmalar devam ederken, Ümitcan Uygun'un benzer şekilde başka bir kadının ölümünden sorumlu tutularak gözaltına alındığı haberleri geldi.


 

Yorumlar

faysal adam hava atıyor annesi öldü arkasında konuşmayacam. ama. neyse.. babası başkan bunlar kople . bilkiyordum bu g... cesaret bı yerden alıyor
adem durak sedat abimiz cok super zekali, internete girip olaylari buluyor, ve olaylarin uzerinden cok guzel bir senaryo yaziyor. sedatin anlattigi olaylarin tamami medyaya yansimis ve gazetecilerin soruguladigi olaylar. sedat sadece tekrar ediyor, sanki sahitmis gibi anlatiyor. bir resimden delil olacaksa, belki simdiye kadar onbinlerce kisi ile resim cektirmis siyasetciler var, onlarda suclansin o zaman boyle sacmalik olmaz.