Bonus Hoca Süleyman Beledioğlu kimdir?

Süleyman Beledioğlu kimdir veya Bonus Hoca olarak bilinen eğitimcinin gerçek adı nedir, kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor? Tercih sürecinin başlamasıyla birlikte bir kez daha gündem olan Bonus Hoca, ilginç öneri ve tavsiyeleriyle gündemden düşmüyor. İşte Süleyman Beledioğlu biyografisi veya özgeçmişi

Google Haberlere Abone ol
Bonus Hoca Süleyman Beledioğlu kimdir?

Bonus Hoca Süleyman Beledioğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır veya kamuoyunda bilinen adıyla Bonus Hoca kimdir, nerelidir? YKS tercih sürecinin başlamasıyla birlikte öğrenciler kendilerine yardımcı olabilecek herkesten ve her platformlara başvuruyor, görüşlerini alıyor, tercih yapmadan önce veri topluyor. Tercihler konusunda öğrencilere yol gösterecek görüş ve düşüncelere sahip isimlerden biri Bonus Hoca kimdir veya Süleyman Beledioğlu kimdir sorularının cevapları şöyle: 

Süleyman Beledioğlu kimdir Bonus Hoca?
Süleyman Beledioğlu kimdir Bonus Hoca?

 

Bonus Hoca ya da gerçek adıyla Süleyman Beledioğlu, tercih işlemleri yapacak öğrencilere yol gösterecek yorumları kendi sitesinde paylaşmanın yanında ara ara çıktığı televizyon ekranlarında da herkese açık şekilde paylaşıyor. 

Beledioğlu'nun ilginç yorum ve önerileri bulunuyor. Örnek vermek gerekirse, tercih yapmak isteyen öğrencilerin ilgilendikleri bölümleri tek tek ne işe yaradıklarını örneklerle açıklıyor; ve bölümlerde başarılı olabilmeleri için de nelerin gerekli olduğunu onlara izah ediyor. Peki, kimdir Süleyman Beledioğlu veya Bonus Hoca? İşte Süleyman Beledioğlu biyografisi veya özgeçmişi:

Süleyman Beledioğlu kimdir Bonus Hoca?
Süleyman Beledioğlu

 

Süleyman Beledioğlu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi mezunudur.

Bu fakülteyi bitirdikten sonra, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde pedagoji eğitimi aldı.

Daha sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesine başladı.

Başta ABD ve İngiltere olmak üzere birçok ülkedeki stres ve beyin temelli öğrenme üzerine yapılan çalışmaları inceledi ve bunları saha çalışmaları ile elde ettiği verilerle birleştirdi.

Uzmanlık alanlarıyal ilgili çok sayıda makale ve kitap yazdı.

Çok sayıda saha verisine ve birbirinden farklı alanlarda yapılan bilimsel çalışmalara dayanan, metaforik bir araştırma yaparak “SINAV ANI SINAV STRESİNİ” reddetti ve bu çalışması çok büyük ilgi gördü. Bu konuda yüzlerce seminer ve eğitimler verdi.

Bonus Hoca kitapları veya Süleyman Beledioğlu eserleri şunlardır:

KİTAPLARI

-Aklın Notaları

-Beyin Siz Olmalısınız

-Dostum Stres

-Ailelerin Öğretmenliği

-Sınav Cesareti

-Öğrencilerin Dikkat Sorunu

-Yorumlama ve Test Teknikleri

MAKALELERİ

– www.bonushoca.com’a yazdığı makaleleri birçok eğitim sitesi ve eğitim dergisi başta olmak üzere çok sayıdaki dergi ve sosyal medya platformlarında yayınlanmaktadır.


 

Yorumlar