Squid Game kim kazandı, sonunda kim birinci oluyor?

Squid Game kim kazandı, kim birinci oluyor, yarışmanın sonunda ya da dizinin sonunda kazanan oluyor mu, yarışmayı kim kazanıyor? Kazanılan para ödülü ne kadar oluyor?

Google Haberlere Abone ol
Squid Game kim kazandı, sonunda kim birinci oluyor

Squid Game kim kazandı, sonunda kim birinci oluyor, ölümcül oyunun sonunda kazanan kim oluyor, ya da ödül kazanan oluyor mu? Yarışmada verilen para ödülü ne kadar, Türk lirasına göre ne kadara denk geliyor? İşte Squid Game kim kazandı, kim birinci oluyor hakkında bilgi:

Squid Game kim kazandı, kim birinci oluyor
Squid Game

 

Dünyayı kasıp kavuran Squid Game oyunu yüz milyondan fazla insan tarafından izlenerek tüm zamanların rekorunu kırmış durumda. Basit bir çocuk oyunundan uyarlanan dizi, dünya genelinde büyük bir ses getirmiş durumda. 

Netflix üzerinden izlenen diziyi izleyenler büyük keyif alıyor. Bir oyundan ziyade bir mücadeleye dönüştürülen dizide Squid Game kim kazandı, kim birinci oluyor?

Henüz sadece birinci sezonu yayınlanan yeni dizi Squid Game, Netflix’in orijinal Güney Kore yapımı dizisidir. Toplamda 9 bölümden oluşan Squid Game dizisi gerilim- drama türünde bir dizidir ve bir hayatta kalma mücadelesini ekrana taşır.

Squid Game dizisinde, maddi sıkıntı içinde olan yüzlerce çocuk bir oyuna katılmaları için davet alır. Kazananın 40 milyon dolar ödüle kavuşacağı oyun, çocuklar için ölüm tehlikesini de beraberinde getirmektedir.

Squid Game kim kazandı, kim birinci oluyor
Squid Game

 

Günlük hayattaki yaşam şartlarının ağırlığı ve cazip ödülün hevesiyle oyuna başlayan çocuklar, hayatta kalabilmek adına her şeyi yapmak zorunda kalır. Hayatta kalan oyuncular, bir sonraki etaba geçerken, diğer yandan oyuncular arasındaki gruplaşmalar, tehlikenin boyutunu daha da artırır.

Güney Kore yapımı drama dizisi Squid Game dünya çapında büyük heyecan oluşturdu. Seyircilerin izlerken tırnaklarını yedikleri ve gerildikleri Squid Game'de Seong Gi-hun ( Lee Jung-jae) birinci oluyor.

Squid Game kim kazandı, kim birinci oluyor
Squid Game

 

Squid ve game kelimeleri İngilizcedir ve Türkçe anlamları “Kalamar” ve “Oyun”dur. Squid Game dizisinin adı ise Türkçeye Kalamar Oyunu olarak çevrilmektedir.

SQUID GAME YENİ SEZON OLACAK MI?

Çekimler sırasında stres yüzünden altı dişini kaybettiğini anlatan Squid Game‘in yönetmeni ve senaristi Hwang Dong-hyuk, ancak dizinin hayranları endişelenmesin bu durum yönetmeni ikinci sezonu çekme fikrinden tamamen uzaklaştırmamış.

Squid Game kim kazandı, kim birinci oluyor
Squid Game

 

Tek başına bir diziyi yazmak yönetmek ve yapımcılığını üstlenmenin büyük bir iş olduğunu vurgulayan Dong-hyuk “Aynı şeyi ikinci sezon için yapmayı düşündüğümde şahsen biraz endişeleniyorum. Şu an için kesinleşmiş bir şey yok ancak o kadar çok hevesli insan var ki ciddi ciddi düşünüyorum” diyor.‘


 

Yorumlar