AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak istifa etti iddiası

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ın istifa ettiği ileri sürüldü.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti İstanbul İl Başkanı İstifa etti iddiası

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ın istifa ettiği ileri sürülüyor. 

İddianın sahibi sosyal medyada AK Parti taraftarı olduğu bilinen bazı kullanıcılar oldu. 

İddiayı ilk ortaya atan isimlerden biri Zeki Bahçe isimli Twitter kullanıcısı oldu. Ancak bu kullanıcı daha sonra iddiasını içeren Tweetini sildi.

Öte yandan AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen bazı gazeteciler ise istifanın kesinlikle asılsız olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili henüz bira resmi açıklama gelmiş değil. 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ın ise en son yaptığı açıklama şöyle: 

7 Şubat 2012’deki MİT kumpası, umudunu millete değil de gayri meşru yollara bağlayanların 15 Temmuz’a giden yolda ilk denemeleriydi. Başaramadılar, başaramayacaklar. Bugün de aynı zihniyet var ama bilsinler ki, millet de aynı millet, yanındayız dedikleri Erdoğan da aynı Erdoğan!

ŞENOCAK'IN EN SON KONUŞMASI

BAYRAM ŞENOCAK KİMDİR? İŞTE BİYOGRAFİSİ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, 1978 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğdu.. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Aynı üniversitenin İşletme bölümünde yüksek lisans eğitimine devam eden Şenocak, 2003 yılında askerlik görevini tamamladıktan sonra çalışma hayatına atıldı. Böylelikle birçok şirkette üst düzey yönetici olarak görev aldı. Ortağı olduğu şirketlerde ticari faaliyetlerini devam ettiriyor.

2004-2010 yılları arasında MÜSİAD Genel Merkezde Sektör Kurullarında yönetici olarak çalışmalarda bulunan Şenocak, 2017 yılından bu yana MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve sektör kurulları komisyon başkanı olarak görev yapıyor.

Siyasi hayatına 2003 yılında AK Parti Güngören Gençlik Kollarında başlayan Bayram Şenocak, 2003-2004 yılları arasında Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, 2009-2012 yılları arasında İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2012-2014 yılları arasında da Avcılar İlçe Başkanı olarak görev yaptı. 2014 yerel seçimlerinde Avcılar Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. 9 Şubat 2018 tarihinde Genel Merkez tarafından AK Parti İstanbul İl Başkanı olarak atanan Bayram Şenocak, 6 Mayıs 2018 tarihindeki 6. Olağan İl Kongresinde bu göreve seçildi.

Evli ve 3 çocuk sahibi olan siyasetçi, DAN diplomasına sahiptir.

CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN ZOR ANLARI

 

Yorumlar