Sinem Fıstıkoğlu kimdir nerelidir kaç yaşında?

Sinem Fıstıkoğlu'nun kim ve nereli olduğu soruları Halk TV seyircisi başta olmak üzere televizyon kitlesi tarafından merakla soruluyor. Simge Fıstıkoğlu ile kardeş mi sorusu da yine en çok sorulan sorular arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sinem Fıstıkoğlu kimdir nerelidir kaç yaşında?

Sinem Fıstıkoğlu'nu televizyon ekranlarında seyreden izleyici uzun zamandır ünlü sunucu hakkında çeşitli sorular soruyor. Sinem Fıstıkoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları ise bunlardan birkaçıdır.

SİNEM FISTIKOĞLU KİMDİR?

Sinem Fıstıkoğlu, tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu ve Beyoğlu Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.

İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Sinem Fıstıkoğlu BRT, Cnbc-e, Bengütürk kanallarında haber ve spor spikerliği yapmıştır.

Sinem Fıstıkoğlu

Ayrıca bir çok futbol programları hazırlayıp sundu. Tvem kanalında Pazar ve Pazartesi akşamları spor programında seyircilerin karşısına çıkmıştır.

Trabzonspor'un marka yüzü olan sunucu iyi derecede İngilizce ve İspanyolca bilmekte, birçok ödül töreni ve lansman gibi organizasyonlarda moderatörlük ve sunuculuk yaptı.

SİNEM FISTIKOĞLU İLE SİMGE FISTIKOĞLU KARDEŞ Mİ?

Sinem Fıstıkoğlu şuan da Ulusal Kanal'da Fikir Meydanı Programı'nın sunuculuğunu yapmaktadır. Ayrıca Ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu'nun ablasıdır.

Sinem Fıstıkoğlu'nun Sosyal Medya Hesapları

Sinem Fıstıkoğlu'nun sosyal medya hesapları şunlardır:

Twitter: @sinemfstk

Instagram: @sinem_fistikoglu

SİMGE FISTIKOĞLU KİMDİR?

Simge Fıstıkoğlu, 12 Aralık 1982'de İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra, 2006 yılında Habertürk'te spor spikeri olarak kariyerine başladı. 2009 yılında spor müdürü olarak görev aldı. 2011 yılında A Haber'e transfer oldu. 2012 yılında yeniden Habertürk'e döndü.

Habertürk'te 1 Gün ve Gün Başlıyor programını hazırlayıp sundu. Burası Haftasonu programını da sunan Fıstıkoğlu, 2013 yılında Show TV'ye transfer oldu. Show TV'de Yeni 1 Gün ve Haftasonu Ana Haber sunuculuğu yaptı.

2014 yılında Show TV'den ayrılan Fıstıkoğlu, farklı kurumlarda spikerlik yaptı. 2015 yılında TRT Spor'da Topuklu Krampon isimli futbol sohbet programını Nazenin Tokuşoğlu ile birlikte sundu.

2015 yılında NTV'ye transfer olan Fıstıkoğlu, hafta içi her akşam "Simge Fıstıkoğlu'yla Spor Akşamı" ve "Günün İçinden" adlı haber programlarını sundu. 2020 yılında NTV'den ayrıldı.

2020 yılında Olay TV'de Simge Fıstıkoğlu ile Haftasonu programını sundu. Ancak kanalın yayın hayatına son verilmesi nedeniyle program sadece 2 kez yayınlanabildi.

Şu anda Sözcü TV'de "Büyük Satranç Tahtası" adlı programı sunan ve moderatörlüğünü yapan Fıstıkoğlu, aynı zamanda kendi YouTube kanalından da gündeme dair yayınlar yapıyor.

2018 yılında Emir Tavukçuoğlu ile evlenen Fıstıkoğlu, iki çocuk annesidir.

Yorumlar