Prenses Kate hastaneye kaldırıldı

Birleşik Krallığa bağlı Galler Prensesi Kate Midilton rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Prenses Kate hastaneye kaldırıldı

Kensington Sarayı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Galler Prensesi Kate Middleton'ın planlı bir karın ameliyatı için Londra'daki özel bir hastaneye yatırıldığı belirtildi. Ameliyatın başarıyla gerçekleştiği ve Prenses Middleton'ın iyileşme sürecine devam etmek üzere yaklaşık 10 ila 14 gün hastanede kalacağı duyuruldu.

KRALİYET GÖREVLERİNE ARA

Açıklamada, Middleton'ın mevcut tıbbi tavsiyelere göre, Paskalya sonrasına kadar Kraliyet görevlerine dönmesinin mümkün görünmediği bildirildi. Galler Prensesi'nin kamuoyunun ilgisini takdir ettiği ve çocukları için mümkün olduğunca normalliği sürdürme arzusunu vurguladığı ifade edildi.

HASTALIĞIN DETAYLARI VE GİZLİLİK

Kensington Sarayı, Galler Prensesi'nin tedavi gördüğü hastalığın detaylarına ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşmadı. Ancak, durumunun kanserle bir ilişkisi olmadığının altı çizildi. Prenses Middleton'ın kişisel tıbbi bilgilerinin gizli tutulması talebi ve bu konuda sadece önemli yeni bilgiler olduğunda güncelleme yapılacağı belirtildi.

Galler Prensesi'nin sağlık durumuna ve Kraliyet ailesinin gizlilik politikasına rağmen haberlerin sızması dikkat çekiyor.

Yorumlar