Nuray Sayarı 7 Nisan 2019 haftalık burç yorumları

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı haftalık burç yorumlarını sizler için derledik. Nuray Sayarı 1 - 8 Nisan 2019 haftalık burç yorumlarını yayınlandı. Sayarı burç yorumları, haftalık bütün burçların tek tek değerlendirmelerini sizler için derledik. Bu hafta burçları duygusal, para, ve aşk hayatında neler bekliyor, Sayarı Hayatta Her şey Var programında burçları yorumladı. Merkür gerilemesi bitti. Bu hafta ilk yeni ay koç burcunda gerçekleşecek. Koçların enerjisi bu hafta yüksek oalcak. Tüm burçları Nuray Sayarı sizler için yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
Nuray Sayarı 7 Nisan 2019 haftalık burç yorumları

Nuray Sayarı 1 - 7 Nisan 2019 haftalık burç yorumları. Beyaz Tv de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında Pazartesi günleri tüm haftanın burçlarının yorumunu yapan Nuray Sayarı bu haftada burçlar hakkında çok önemli tespitlerde bulundu. Merkür gerilemesi 28 Mart itibari ile sona erdi. İlkbaharın ilk yeni ayı koç burcunda gerçekleşiyor. Tüm burçlar ve gezegenlerin durumu hakkında yorumlar..

Burçlar gezegenlerin ve gökyüzündeki hareketlerin insanın fizyolojik ve ruhsal hayatına etkilerini anlatır. Astroloji Uzmanları tarafından incelenene gökyüzü hareketleri insanların fizyolojik ve psikolojik yaşamına etki ediyor. Burçların insanların yaşamına olan etkisini ünlü Astrolog Nuray Sayarı yorumluyor. Nuray Sayarı burç yorumları en çok takip edilen Astrologlardan biridir. Nuray Sayarı'nın bu hafta burçları bekleyen gelişmeler hakkında yorumlanırını hem okuyup hem de dinleyebilirsiniz. 1 - 7 Nisan 2019 Nuray Sayarı burç yorumlarını sizler için derledik. İşte Nuray Sayarı haftalık burç yorumları:

NURAY SAYARI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 1 - 7 NİSAN 2019

Hayatta Her Şey Var programında ekranlara gelen Nuray Sayarı bu hafta burçları neler beklediğini söyledi. Koç, Boğa, ikizler, yengeç, terazi, başak, oğlak, balık bu hafta burçları neler bekliyor. İşte Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumları:

NURAY SAYARI KOÇ BURCU 1 - 7 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Çevrenizdeki kişiler tarafından anlaşılmakta zorluk çekebilirsiniz. Mütemadiyen yaşadığınız kargaşalar olabilir. Önemli görüşme ve konuşma planlıyorsanız yavaşlamanız gerekiyor. Endişeli olmayın, sakinlik içinde olun. Dilediğiniz herşeyi kolaylıkla hayatınıza çekin. Kafanız karışmasın. Tane tane konuşun. Aşk hayatında duygularınız atakta ve enerjiniz yüksek. Partneriniz tarafından istenmediğiniz duygularına kaılabilirsiniz. Buda sizi saldırgan yapabilir. Koç burcu aşkta bu hafta 4 yıldız kendi davranışlarınızla hayatınızdaki kişinin davranışlarını kıyaslamayın. Gökyüzü size diyorki ilişkinizle ilgili eleştireler yapmayın, size olan duygusunu sorgulamayın. İyi bir gözlemci olun. Güneş hafta boyunca koç burcunda ilerleyecek. Kendi duygularınızla yetinmeye özen göstermelisiniz. İş hayatınızda yerinizi ve konumuznu belirlemekte zorluk çekmeyeceksiniz. İŞ ve kariyer anlamında kendinizi göstermekte zorlanmayacaksınız. Yeni başlangıçlar için de şanslı bir haftadasınız. Bu hafta işiniz rastgidecek.

Elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir. Sosyal ve özel hayatınızda plansız alışverişe çıkabilirsiniz. Bu durum sizi kokrutmasın. Harcadığınız para için üzülmeyin bu size kıtlık korkusu getirir. İşsiz koç burçları yeni başlangıçlara adım atabilir. Şansınız bu konuda yüksek. Merkür gerilemesi bitti. Baharın ilk yeni ayı koç burcunda doğuyor işsiz olanlara iş aşksız olanlara aşk gözüküyor. Haftanın 5 ve 6. gününde daha önce ayrılık yaşadığını ilişkiler konusunda planlama yapabilirsiniz. Koçlar bıraktıklarına dönmek isteyebilir. Geçmişe özlem duyabilirsiniz. Yanlış anlaşılma ile yapılan ayrılıklarda sonsuz dönüşler olabilir. Hırsınız için geri dönüş yapmayın. Gerçekten özlüyorsanız geri dönüş yapabilirsiniz. 

Mutluluğu tutun asla bırakmayın. Gökyüzü size özlediğiniz kişiyi aramnızı öneriyor. Sağlık konusunda alerjik etkilere karşı dikkatli olun. 

Koçlara Spot: Egonuzu bırakın. Asla ego yapmayın.

Aşk      ✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI BOĞA BURCU 1 - 7 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Boğa burçları son günlerde sevdiklerini ihmal ediyor. Maddi konuları ve para konusunu ön plana alarak sevdiğinizi geri plana itebilirsiniz. Boğa için stresli bir döngü başladı. 20 Nisan'a kadar duygu ve düşünce konusunda vesvese ve evhamlar yapabilirsiniz. Evli bir boğa burcuysanız eşinizle ilgili eğer bir süre uzak durmak istiyorsa bırakın. Boğa burcu normalde uzaklaşmayı sevmez. Boğa erkekleri düzen sever. Boğa kadını şefkatle beslenir. Boğa burcu ile evli olanlar bu hafta sevin şefkat gösterin. Geçip aynanın karşısına kendinizde sorun aramayın. Kirpiklerinizi bile sevin. Sevgi kendinizi sevmekle başlar. Kendinizi sevin. Karşınızdaki insanın sorunları olabilir. Sadece bu hafta lütfen göremediğiniz şefkat ve ilgiyi kendinizde kusurlar arayarak bulmaya çalışmayın. Evli olanlar bu hafta sevgi ilgi ve şefkati güveni sorgulayabilirsiniz. Bu bir süreç kendinizi yalnız hissetmemeye özen gösterin. Boğa burçları iş değiştirmek ve yeni başlangıçlar yapmak için çok doğru bir haftadalar. 

Yalnız bir boğa burcuysanız haftanın sonuna doğru yeni aşklara yelken açacak fırsatlar elde edebilirsiniz.

bu hafta geçmişte sizi üzen herkesi affedin.

Boğalara Spot:  Geçmişle bağınızı kesin

Aşk      ✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI İKİZLER BURCU 1 - 7 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Çok inişler çıkışlarla dolu bir haftadasınız. Ağzınızdan çıkanlar adikkat edin sonra ben ne dedim diye pişmanlık yaşamayın. Aşırı kıskançlık içinde olabilirsiniz bu hafta. Sakin olun eğer sakin davranmayı başaramazsanız çılgına dönmüş gibi bağırıp çağırabilir ve geri dönüşü olmayan ayrılıklara sebep olabilirsiniz. Öfeknize hakim olun sonra çok büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Agesif olursanız bütün yatırımlarınız kaybetmenize de sebep olabilirsiniz. Sukunetinizi korursanız tablonuzdaki bir yıldızları beşe çevirebilimeniz mümkün. Kendi kendinizi mutlu etmeye özen gösterin. Sevgi ve saygılı olmaya özen gösterin yoksa terk edilebilirsiniz. Kimseyle bu hafta tartışmaya girmeyin. Merak duygunuzu bastırın hiçbir şeyi deşmeyin. Daha önce yapılmış yatırımlarınızda kayıplar yaşayabilirsiniz. 

İkizlere Spot: Of deme oh de.

Aşk  ✭  

Para    ✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI YENGEÇ BURCU 1 - 7 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Bütün tutulmalar yıl boyunca Yengeç, Oğlak - Oğlak, Yengeç aksında. Kulağınızla duymayıp gözünüzle görmediğiniz hiçbir şeye bu hafta üzülmeyin. Eğer bir işe odaklandıysanız bütün dikkatinizi o işe verin. Eşinizle ilgili ortada sorun yoksa bile geçmişe ait kuruntular içinde bulunabilirsiniz. zihniniz sizinle oyun oynayabilir. buda eşinize karşı agresif duygular içinde olmanıza sebep olur. Geçmişin meselesini ilişkinizin enerjisini bozdurmayın. Bu aynı zamanda arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde de geçerli. Ruhunuzu kirleten arakadaşlardan uzak durun.

Geçmişi günümüze taşımayın. Şansınızın döndüğüne inanacağınız ilişkiye başlayabilirsiniz. İş arayan yengeçler için hayatınızın fırsatı önünüze gelebilir. Önünüze gelen imkanları değerlendirin. Varolan güveninizi kaybetmeyin. 

Yengeçlere Spot: Dikkatinizi sorumluluklarınıza verin.

Aşk      ✭✭✭✭✭ 

Para    ✭✭✭✭

Sağlık ✭✭

NURAY SAYARI ASLAN BURCU 1 - 7 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Aslanlar bu hafta biraz sinirli ve gerginler. aşk konusunda aslanlar gergin olacaklar. Aşkta zorlanma var. Aslanın bu hafta haksızlığa hiç tahammülü olmayacak. cuma günü gerçekleşecek olan yeniayla birlikte istek ve beklentileriniz hızla artacak.Karşınızdaki kişi ile konuşurken sizin gözünüze bakmadan konuşmasını bile önemsenmediğinizi düşünerek gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu tarz gerginli,kler oluşturmamaya özen gösterin. Nuray SAyarı'nın Aslan burçlarına bu hafta önerisi kuruntu yapmamaları yönünde. Gereksiz kuruntularla canınızı sıkıp gerginlik yapmayın.

Bu hafta Aslanlar çok detaylı konuşacak ve neticeye varmakta güçlük çekecekler. Sıkıntı yaşamamak için karşınızdakinin yerine geçip düşünmeyin.

Aslanlara Spot: Sakin olun sinirlerinize hakim olun.

Aşk      ✭✭

Para    ✭✭✭✭✭ 

Sağlık ✭✭✭✭✭ 

NURAY SAYARI BAŞAK BURCU 1 - 7 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Başaklara mükemel bir hafta. Başakların aşk hayatı bu hafta canlanıyor. Aşk yeniden diyecek olan Başaklar gezegenlerin kombinayonu ile uzun süredir içe kapanık olan Başaklar. Bu hafta kalbi boş olan Başak burcuysanız yeniden başlıyorsunuz. Geçmiş geçmişte kaldı. Şimdi ve şimdiden sonrası önemli diyeceksiniz. Artık içsel dnyanıza ihtiyacınız bile yok. Başak kadınıysanız kendinizi enerjik hissedeceksiniz. İşsiz bir başaksanız yeni iş teklifi alabilirsiniz. Başladığınız işte başarılı olacaksınız. Yeni yatırımlar için özgüveniniz tamamen artıyor. Yapmak isteyip yapamadığınız işleri sağlam bir şekilde yapmanıza yardımcı olacak. Evli bir Başak Burcuysanız aranızdaki ilişki yeniden flört enerjisinde olacak. Gezegenlerin kombinasyonu tutku, duygu ve heyecanı arttıracak. Değerlilik hissi yaşayacaksınız. Çocuk sahibi bir Başaksanız bu hafta evlatlarınızla daha mutlu olmak için onlara daha bir ilgi davranın. Anne ve babanız içinde aynı şey geçerli. Ailevi ilişkilerde yeni ayın etkisi ile yenilenme yaşanacak. Hak ettiğiniz paraya kavuşacak gelirinizde artış olacak. Ve ertelediğiniz yatırımları yapacaksınız. Sağlık konusunda hafta sonuna doğru biraz kuruntu yapabilirsiniz. 

Başaklara Spot: Herşeye yeniden demeyi ihmal etmeyin.

Aşk      ✭✭✭✭✭ 

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI TERAZİ BURCU 1 - 7 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Terazi burçları bu hafta gerginler. Dürtüsel davranışlar sergileyebilirler. Düşünmeden hareket etmeye kalkabilirler. Bağıra bağıra konuşma isteği içine gireceksiniz buna hakim olun. Uzun süredir çalışan terazi burcuysanız beklediğiniz zam gelmeyebilir buda sizin gergin konuşma yapmanıza sebebp olabilir buda işinizden olmanıza sebebp olabilir aman dikkat edin. Elinizdekilerle yetinin aceleci ve sırarcı olmayın. Baskıcı olmanıza sebep olabilecek bu durumlar çevrenizdekilere sizden yaka silktirebilir. Etrafınızdaki insanları bıktırmayın. ısrarcı davranışlardan kaçınmazsanız çevrenizde insan kalmayabilir. Sessiz bekleyici ve sabırlı olursanız yıldızlarınızı yükseltmeniz mümkün. Maddi olarak oh nihayet diyebilirsiniz. Beklentileriniz karşılığını bulabilir. 

Terazilere Spot: Karamsar olmayın

Aşk      ✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI AKREP BURCU 1 - 7 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Akrepler eğlenmeyi, uyumu, tutkuyu severleri Karşınızdakinden bu duyguları görmediğinizde beni sevmiyor diyebilirsiniz. Bu duygulara çok dikkat edin. Cuma günü yaşanacak yeniay yaptığınız bütün işleri tekrar gözden geçirmenize sebep olacak. Elinizde kalmış olan herşeyi bu hafta elinizden çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu hafta para anlamında kazançlı bir haftadasınız. Geciken işleriniz size gerginlik yaşatabilir. Gezegenler bu hafta tamamlanamayan işlerinizin çözüm bulmasına etki edecek. Yaşam enerjisniz artıyor buda size hareketli bir hafta yaşatacak. Ön yargılarınızdan kurtulun ortada sorun yokken tartışmalara sebep olabilrisiniz. Bu hafta Akrepler yeni iş teklifleri alabilirler. Sağlık durumunda biraz iştah artışı olabilir. İştahınızı kontrol altına alın. 

Akreplere Spot:  İştahınızı kontrol altına alın.

Aşk      ✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI YAY BURCU 1 - 7 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Hem iş hem duygusal hayatınız düzene giriyor. Jüpiter yay burcunun yönetici gezegenidir. Burcunuza geçiş yaptığı gün sizi ağlarken yakaladıysa ağlamayı, gülerken yakaladıysa gülmeyi ne durumdaysanız o durumu arttırmıştır. Bu durumlar bu hafta dengeye giriyor. Yaşanan olaylar bir diğeri ile birleştirmekten bıktıysanız bu durumlar ortadan kalkacak. Duygu ve dşünceler konusunda çok kıskançlık yapmayın. sosyal ilişkilerde herkesi kendinize benzetmeye kalkmayın. Herke sizin gibi düşünemez. Sevdiğiniz insanların kusurlarını başkalarına anlatmayın. Kusur örtücü olun .Bu hafta yaylar dedikodu yapmayın. Bu hafta özellikle kimseyi kınayıp eleştirmeyin kıyas yapmayın yoksa başınıza iş açılabilir. Yaylarda bu hafta iştahlarına dikkat etmeliler.

Yaylara Spot:  Dedikodu yapmayın

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI OĞLAK BURCU 1 - 7 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Yeni isanlara kapılarınızı açıyorsunuz. Yeni başlangıçlar sizleri bekliyor. Ama bu hayatınızın erkeği ya da kadını gibi algılamanıza sebep olmasın. Tanımaya yönelin hemen evlilik planlamayın. Bu hafta tanışacağınız kişilere temkinli yaklaşın. Ailenizde çevrenizdeki kişilerin maddi sıkıntı içinde bulunmaları sizi de etkileyebilir. Yeni tanıdığınız insanları kısa süre içinde hayatınızın merkezine koymayın. Tanışmak için doğru zamandasınız ancak hayatınızın merkezine almak için çok erken. Evli oğlak burcu eşlerinizle berberliğinizde maddi sıkıntılardan çok etkilendiniz bu ilişkilerinize etki etti. Kararlarınızı dikkatli almanız gerekiyor. Eşinizin yaşadığı zorlukları yavaş yavaş aşmaya başladığını fark edeceksiniz. Buda ailevi yaşantınızın enerjisini yükseltecek. İlişkiniz verimli bir hal almaya başlıyor.

Oğlaklara Spot:  Karar veririken her konuda dikkat edin.

Aşk       ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI KOVA BURCU 1 - 7 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Bu hafta kovalar gergin davranışlar sergileyebilirler. Bu hafta kovalar her konuda haksızlığa uğrayabilir. dedektif gibi araştırdığınız konularda keşke araştırmasaydım diyebileceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. gizli şeylerin peşine düşmeyin pişmanlık yaşayabilirsiniz. Gerçek olan kuşkularla karşılaşabilirsiniz. Hayatı kendinize zindan edecek düşüncelerin peşine düşmeyin. Bu hafta kimse için ağlamayın. Kimsenin getirdiği laflara bakmayın. Aşk hayatında tartışmalar bu yüzden çıkabilir. Bu hafta iş konusunda çok şanslısınız kendinizi işinize verin. 

Kovalara Spot:  Kendinize duyduğunuz güveni kaybetmeyin.

Aşk       ✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI BALIK BURCU 1 - 7 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Değişimler ve düşünceler konusunda hayata bakışınız zorlanabilir. Karar almamak size zaman kaybettiriyor. Hem maddi hem ruhsal olarak bu hafta başarılı bir hafta. Sağlık konusunda bu hafta dikkatli olmalısınız.

Kararsızlık yaşamamaya özen gösterin. İş konusunda özellikle kararsızlıktan arının ki işiniz yolunda ilerlesin. Naz niyaz yapmayın. 

Balıklara Spot: Kararsız kalmayın

Aşk       ✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI HAFTANIN ENLERİ

  • HAFTANIN EN ŞANSLILARI BAŞAK BURCU
  • BU HAFTANIN EN ŞANSSIZ BURCU İKİZLER BURCU
  • BU HAFTANIN EN PARALI BURÇLARI BOĞA, YAY VE AKREP BURÇLARI
  • BU HAFTANIN EN MUTLU BURÇLARI YAY BURCU
  • BU HAFTANIN EN MUTSUZ BURCU İKİZLER BURCU
  • BU HAFTANIN EN UYUMLU BURÇLARI BOĞA VE AKREP BURÇLARI
  • BU HAFTANIN EN UYUMSUZ BURÇLARI İKİZLER VE TERAZİ BURÇLARI
  • BU HAFTA AŞKTA KAZANAN BURÇLAR BOĞA VE OĞLAK BURÇLARI
  • BU HAFTA AŞKTA KAYBEDECEK OLAN BURÇLAR İKİZLER BURCU

Yorumlar

Damla Çok sağol
Burcu Oğlak Burcu yorumu yok