Murat Kurum'dan "İstanbul Kupası" vaadi

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum, seçildiği takdirde "İstanbul Kupası" isimli bir futbol turnuvası sözü verdi.

Google Haberlere Abone ol
Murat Kurum'dan "İstanbul Kupası" vaadi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, yerel seçim çalışmaları kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Kulüp başkanı Ali Koç, ziyaret sırasında deprem bölgesine yardım amacıyla bir turnuva düzenleme önerisinde bulundu ve ertelenen Süper Kupa finalinin deprem bölgesinde oynanması gerektiğini dile getirdi. Kurum ise bu önerilere dikkatle yaklaşacaklarını ifade etti.

"TURNUVA DÜZENLEYELİM" ÖNERİSİ

Ali Koç, kameralar karşısında yaptığı açıklamada, deprem bölgesine destek için İstanbul'daki büyük takımların veteranları ve tanınmış oyuncularla bir turnuva düzenlemeyi planladıklarını açıkladı. Koç, bu etkinlikten elde edilecek gelirin deprem bölgesine aktarılmasını önerdi. Ayrıca, deprem bölgesindeki vatandaşların unutulmaması gerektiğini vurguladı.

SÜPER KUPA FİNALİNİN YERİ

Koç, Süper Kupa finalinin deprem bölgesinde oynanması önerisini gündeme getirdi. Bu öneriyi, Murat Kurum'a aktardı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile bu konuda görüşmelerin başlatıldığını belirtti.

"İSTANBUL CUP TURNUVASI" PLANI

Kurum, ziyarette yaptığı konuşmada, İstanbul'un spor kardeşliğinin merkezi olacağını ve her yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak İstanbul Cup turnuvasını düzenleyeceklerini ifade etti. Kurum, bu turnuvanın İstanbul kulüplerinin sezona hazırlık maçları olarak düzenleneceğini belirtti.

Murat Kurum Ali Koç

 

Yorumlar