MHP Kayseri il başkanı neden görevden alındı?

MHP Kayseri il başkanı neden görevden alındı, Serkan Tok görevden alınma sebebi nedir, Tok'un yerine MHP Kayseri il başkanlığına kim getirilecek?

Google Haberlere Abone ol
MHP Kayseri il başkanı neden görevden alındı?

MHP Kayseri il başkanı neden görevden alındı, görevden alınma sebebi nedir? Kayseri il teşkilatının tamamen feshedilmesinin altında yatan ana sebep vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Öte yandan İl Başkanı Serkan Tok'un neden görevden alındığı ve yerine kimin getirileceği de merak ediliyor. 

MHP Kayseri il başkanı neden görevden alındı?
MHP Kayseri il başkanı neden görevden alındı?

 

Yerel basında yer alan haberlere göre; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Kayseri İl Teşkilatı’nı feshetti.

Serkan Tok’un İl Başkanlığı’ndaki Kayseri İl Teşkilatı’nın fesih gerekçesi merak konusu olurken partinin anahtarlarının Serkan Tok’un İl Başkan Yardımcısı Ferhat Temizer’e verildiği öğrenildi.

MHP Kayseri il başkanı neden görevden alındı?
MHP Kayseri il başkanı, MHP lideri Bahçeli ile

 

MHP Kayseri İl Başkanlığı görevine kimin atanacağı ise henüz bilinmiyor.

Serkan Tok ve teşkilatın neden görevden alındığı da henüz bilinmiyor.

KONUŞULAN NEDENLER

Serkan Tok'un neden alındığı tam olarak bilinmiyor; ancak konuşulan konular arasında İYİ Parti iddiaları var.

İyi Parti iddiaları derken; partiyle alakası olduğu için değil de partinin bir mensubuna ağır ithamlarda bulunduğu için. 

İddiaya göre; görevden alınan il başkanı, geçtiğimiz günlerde İyi Parti Kayseri milletvekili Dursun Ataş’a basın aracılığıyla çok sert ithamlarda bulunmuştu.

 Tok, Ataş hakkında şunları söylemişti: 

“Şer ve ihanet odaklarının devşirilmiş siyasi artığı İp'li vekilin ağzının ve aklının şirazesi kaymış bir şekilde utanmadan sıkılmadan Genel Başkan Yardımcımıza dil uzatma hadsizliği sergilemiştir. Hdp ile ittifak yapan, Demirtaş ile kahvaltı güzellemeleri yapan, sonra da bize milliyetçilikten bahseden Genel Başkanlarına güzel görünmek için kendi siyasi ikbalini sağlama çabasında çaresizlikle savrulan aciz İp'in milletvekili; Kayseri sokaklarını adım adım gezen hemşerilerinin sorunlarını tek tek dinleyen ve mecliste şehri için çaba gösteren Genel Başkan Yardımcımıza Kayseri'ye gelmiyor demek acizliklerinin ve akıl yoksunluğunun bir belirtisidir.” 

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir arasında sosyal medya üzerinden Suriyeliler konusunda tartışma çıkmıştı. Taraflar birbirlerini sert ifadelerle eleştirmişlerdi.

 

 

Yorumlar

DURAN vallahi sevindim iyi olmuş kayserimize yeni başkan hayırlı olsun