Menekşe Alkılınç kaç yaşındadır, nerelidir, kimdir?

Gerçeğin Peşinde programına konuk olarak hayatını alt üst eden olayları anlattığı için herkesin dikkatini üzerine çeken Menekşe Alkılınç kaç yaşındadır, nerelidir, kimdir? Menekşe Alkılınç, kendisini dolandırdığını ileri sürdüğü Hüseyin bey ile en sonunda televizyon ekranlarında canlı yayında karşı karşıya geldi. Hüseyin, Menekşe'nin parasını kesinlikle almadığını ileri sürerek, onunla birlikte harcadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Menekşe Alkılınç kaç yaşındadır, nerelidir, kimdir?

Star TV'de yayınlanan Gerçeğin Peşinde programına konuk olarak hayatını alt üst eden olayları anlattığı için herkesin dikkatini üzerine çeken Menekşe Alkılınç kaç yaşındadır, nerelidir, kimdir?

İnci Ertuğrul tarafından sunulan Gerçeğin Peşinde programının 17 Ekim 2019 Perşembe günkü etabına katılan Menekşe Alkılınç'ın anlattıkları duyanları şoke eden türdendi.

Menekşe Alkılınç, küçük yaşta evlendiği kocasının bir trafik kazasında hayatını kaybetmesinden sonra, acılı günlerin başladığını anlattı.

  • Menekşe Alkılınç 23 yaşında.
  • 2 ve 4 yaşlarında iki çocuğu var.
  • 2014 yılında evlendi.
  • Eşi 3 yıl önce bir trafik kazasında hayatını kaybetti. 

Eşinin geçirdiği trafik kazasından sonra bir avukat aracılığıyla açtığı tazminat davasını kazanan Menekşe Alkılıç, sigortadan aldığı tazminatı da kaybederek hayatının şokunu yaşadı.

Alkılınç, ölen eşinin en yakın arkadaşı tarafından kandırıldığını belirterek, hem parasından hem de "namusun"ndan olduğunu söyledi.

Alkılınç hem dolandırıldığını hem de cinsel istismara uğradığını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Aslen Çanakkaleli olan Menekşe Alkılıç, kendisini dolandıran kişilerin ise Gaziantepli olduğunu savundu.

Menekşe Alkılınç kaç yaşındadır, nerelidir, kimdir?
- Menekşe Alkılınç'ın babası da kızına yapılanların hesabının sorulması için programa konuk oldu.

İşte Menekşe Alkılınç'ın başından geçenleri anlattığı Gerçeğin Peşinde programının full tek parça hali...

Menekşe Alkılınç ile onu dolandırdığı ileri sürülen evli Hüseyin bey sonunda canlı yayında karşı karşıya geldiler. Hüseyin, Menekşe'den parayı almadığını ileri sürerken, Menekşe ise parasının onda olduğunu ileri sürdü.

Yorumlar