Maçların Antalya'da seyircisiz oynanması gündemde

Süper Lig maçlarının ne zaman başlayacağı konusunda futbolseverlerin kafalarındaki soru işaretleri cevap beklerken, kulis bilgilerine ulaşması muhtemel birinden açıklama geldi. Açıklamaya göre, Süper Lig maçları Antalya'da seyircisiz oynanacak.

Google Haberlere Abone ol
Lig maçları ne zaman başlıyor? İşte ilk ihtimal

Futbolseverler Süper Lig maçlarının ne zaman başlayacağı, nasıl oynanacağı konusunda birçok soruya cevap arıyor. 

Lig maçlarının ne zaman başlayacağına dair henüz resmi makamlardan bir açıklama ya da demeç gelmedi ancak kulis bilgilerine ulaşma ihtimali yüksek olduğu tahmin edilen bir isimden önemli ipuçları geldi. İddiaya göre Süper Lig maçları yakında başlıyor; ancak maçlar seyircisiz oynanacak. Aynı iddiaya göre bütün maçlar tek bir şehirde yani Antalya'da tamamlanacak.

Yayıncı kuruluş beinsport'un usta spikeri Ercan Taner, Twitter hesabından Türkiye'de liglerin ne zaman başlayacağıyla ilgili düşüncelerini paylaşırken şu ifadeleri kullandı; ''Lig oynanırsa planlanan yerler Alanya ve Antalya. Maçlar seyircisiz oynanacak. Teknik direktörler, futbolcular ve kulüp çalışanlarına Covid-19 testi yapılacak. Maçlardan önce tüm görevlilerin ateşi ölçülecek. Maç öncesi ve sonu yapılan röportajlarda maske zorunluluğu uygulanacak. 

MAÇLARIN BAŞLAYACAĞI MUHTEMEL TARİH

Medya mensuplarının maçları takip etmesi ile ilgili kararı Bilim kurulu verecek. Maçta sakatlık olursa belirli hastanelerde tedavi için özel izolasyonlu alan oluşturulacak. Düşünülen bu plan Bilim kurulu tavsiye ederse kabul edilecek. Lig için planlanan tarih Haziran ayının üçüncü haftası.

 

Yorumlar