Kuaförüm Sensin Yeni Jüri üyeleri kimdir?

Kuaförüm Sensin yeni jüri üyeleri kim, sorusu yeni jüri üyeleri ile ekranlara gelecek olan yarışmayı merak eden vatandaşlar tarafından sıkça sorulmaya başladı. Bülent Ersoy'u herkes biliyor ancak diğer iki jüri üyesini birçok kişi tanımıyor. İşte Kuaförüm Sensin yeni jüri üyeleri:

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin Yeni Jüri üyeleri kimdir?

Kuaförüm sensin yeni jüri üyeleri kim? sorusu Show TV ekranlarında yayınlanan programı izleyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 

Ekranların uzun soluklu yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin yarışması, yeni jüri üyeleri ve her hafta yeni yarışmacıları ile ekranlara geliyor.

İzleyici kitlesi oldukça büyük olan yarışma programında geçtiğimiz sezon yer alan jüri üyelerinin programa veda etmesinin ardından yeni jüri üyeleri ile program yeni yayın hayatına devam edecek. Birbirinden renkli simalarla her hafta ekranlara gelen program hafta içi her gün 4 yarışmacısı ile yarışıyor. 

Hünerlerini sergileyen kuaför ve makyözlerden oluşan her ekip hafta birincisi olmak için beş gün boyunca hünerlerini sergilyerek verilen para ödülünü almaya çalışıyor. 

YENİ JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Show TV ekranlarının sevilen programı 15 Haziran 2020 tarihinde yeni jüri üyeleri ve yeni yarışmacıları ile ekranlara gelmeye hazırlanırken vatandaşlar yeni jüri üyelerini merak ediyor. 

Gözde Kansu'nun sunuculuğunu yaptığı Kuaförüm Sensin yarışmasının yeni jüri üyeleri Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç olacak. 

Türk sanat müziğinin divası olarak görülen Bülent Ersoy'un yanı sıra Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç bu sezon Show TV ekranlarında yeni kuaför ve makyoöjlerden oluşan yetenekleri ekranlarda seyirci ile birlikte seçecek.

Yarışma henüz ekranlara gelmemişken jüri üyeleri ile ilgili iddialar ortaya atılmaya başladı. Sosyal medyada yer alan bazı iddialara paylaşımlar üzerinden jüri üyelerinin yarışmadan bir haftadan kazanacağı ücretler konuşulmaya başladı. 

Jüri üyeleri için astronomik rakamlar ortaya atılırken konuyla ilgili olarak taraflardan sadece Işıl Reçber açıklama yaparak medyada yer alan rakamı yalanladı. 

 

Yorumlar