Kısmetse Olur Ahmet kimdir? Yarışmacı Ahmet Fatsa biyografisi

Kısmetse Olur Ahmet'in kim ve nereli olduğu soruları merakla soruluyor. Yarışmanın yeni isimleri arasında bulunan Ahmet aslında ekran başındakilere yabancı değil. Çünkü onu Doya Doya Moda'dan hatırlıyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Kısmetse Olur Ahmet kimdir? Yarışmacı Ahmet Fatsa

Kısmetse Olur Ahmet kimdir, nerelidir, kaç yaşında, boyu, kilosu kaçtır, daha önce hangi yarışmadan hatırlıyoruz soruları bu aralar merakla soruluyor.

Youtube'daki Kısmetse Olur kanalı üzerinden yayınlanan yarışmada boy göstermeye başlayan isimlerden biri de Ahmet oldu. Haliyle de seyirciler soruyor: 

KISMETSE OLUR AHMET KİMDİR?

"Kısmetse Olur" yarışmasının Ahmet isimli yarışmacısının tam adı Ahmet Fatsa'dır.

Ahmet Fatsa'yı seyirciler Doya Doya Moda'dan hatırlıyor. 

Kısmetse Olur Ahmet kimdir Yarışmacı Ahmet Fatsa biyografisi
Kısmetse Olur Ahmet kimdir Yarışmacı Ahmet Fatsa biyografisi

 

Manken, model ve aynı zamanda bir şirkette asistan olarak çalışan Ahmet şimdilerde Kısmetse Olur'da kısmetini arıyor. 

Ahmet daha önce; 13 Ocak Çarşamba günü TV8'in popüler moda programı Doya Doya Moda'da, Doya Doya Moda yarışmacılarına partnerler eşlik etti. Bahar Candan'ın partneri olarak Fatsa seçildi ve bu durum sosyal medyada merak konusu oldu. Fatsa'nın kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve Instagram hesabıyla ilgili bilgiler araştırıldı.

Fatsa, Doya Doya Moda'da Bahar Candan'ın partneri olarak yer almasıyla dikkatleri üzerine çekti. Fakat, Fatsa'nın gerçek hayatta neler yaptığı ve kim olduğu merak konusu oldu. Ahmet Fatsa'nın geçmişinde model ve mankenlik deneyimleri bulunmaktadır. Aynı zamanda asistanlık yapmaktadır ve bir iş adamının asistanlığını yapmaktadır. Boyu 186 cm olan Ahmet Fatsa, Giresunlu olup İstanbul'da doğmuştur. Şu anda 28 yaşındadır.

Sosyal medyadaki ilgisi ise büyük oldu. Özellikle Instagram hesabı olan @ahmetfatsaofficial adresinde, kendi fotoğraflarını paylaşarak takipçileriyle etkileşimde bulunuyor. Bu şekilde, Doya Doya Moda'da sergilediği tarzını ve hayatını paylaşmaktadır.

Yorumlar