Kılıçdaroğlu'na saldıranlar ile ilgili yeni gelişme

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Kılıçdaroğlu'na fiziki saldırıda bulunan kişilerin köy dışından geldikleri yönündeki iddialar asılsız çıktı. Saldırıyı gerçekleştirenler o köyde oturan kişilerdi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'na saldıranlar ile ilgili yeni gelişme

Ankara'nın Çubuk ilçesine bağlı Akkuzulu köyündeki cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran kişilerin o köyde oturdukları ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesi sırasında yapılan saldırıya ilişkin çok yönlü soruşturma başlatıldı. Yapılan araştırma sonucunda Kılıçdaroğlu'na yumruk atan kişinin adının Akkuzulu Köyü'nden O.S. olduğu belirlendi.

Saldırıdan sonra kaçan S., jandarma ve polis ekipleri tarafından köyünde ve her yerde aranıyor.

Son Haberlere göre Kılıçdaroğlu'na Çubuk'un Akkuzulu Köyü'nde yapılan saldırıyla ilgili soruşturmayı Çubuk İlçe Jandarma Komutanlığı yürütüyor. Görüntüler üzerinden yapılan inceleme sonucunda 6 saldırganın kimliği belirlendi.

Bizzat Çubuk Kaymakamı'nın köyde şüphelilerin yakalanması çalışmalarını yürüttüğü belirtilirken, saldırgan S.'nin kaçtığı dile getirildi.

Ankara Emniyeti'nin Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise olaydan önce sosyal medyadan saldırı için çağrı yapılıp yapılmadığını araştırıyor.

Ankara Valiliği ise şehit cenazesinde yeterli güvenlik önlemi alınmamasıyla ilgili idari soruşturma başlattı.

Saldırıdan sonra CHP'liler tarafından yapılan açıklamalarda, saldırganların şehit ile ilgisi olmadığını, köyün dışından gelenler olduğunu ileri sürmüştü.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

Ihsan elbette 2 .şehit veren adam ne yapsın acılı pkk ile ortak chp li kılıçtaroğluna gelme demiş dalgamı geçiyor ne bok yemeğe gitmiş beter olsun ben olsam daha fazlasını yapardım sahtekar kemale