Gönül Dağı Selami kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Gönül Dağı Selami kimdir, nerelidir, gerçek adı nedir soruları uzun zamandır diziyi izleyen hayranları tarafından sorulan sorulardır. İşte Selami hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Gönül Dağı Selami kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Gönül Dağı Selami kimdir, kaç yaşında, nerelidir daha önce hangi dizilerde oynadığı yönündeki soruların cevapları diziyi izleyen seyircilerin merakını celbediyor. Peki, kimdir bu Selami? İşte Gönül Dağı Selami hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

GÖNÜL DAĞI SELAMİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİDİR?

Gönül Dağı'nın yanık sesli karakteri Selami'nin kim olduğu merak ediliyor.

Gönül Dağı Selami kimdir?

Selami Gönül Dağı dizisinde ilk başlarda kasabanın varlıklı ailelerinden birinin varlıklı oğlu olarak yer aldı. Babasının da oluruyla kasabanın önde gelen başka bir ailesinin kızıyla evlenmek üzereydi. Ancak Taner ve arkadaşlarının sakarlıkları yüzünden Selami'nin düğünü mahfolmuştu. Bu nedenle düğün yarıda kalmış ve Selami bir türlü evlenememişti. Sonrasında ise Selami'nin sesinin güzel olması nedeniyle bir sanatçılık serüveni başlıyor. Aslında Selami'nin gerçekte de sesi güzel ve müzikle haşr neşir bir insandır. Peki, Selami karakterini canlandıran kişi kimdir? 

Gönül Dağı Dizisinde Selami karakterini canlandıran oyuncu Eser Eyüboğlu'dur. Peki, Eser Eyüboğlu kimdir? İşte biyografisi: 

ESER EYÜBOĞLU KİMDİR?

37 yaşında olan Eser Eyüboğlu 1984 yılında Bursa'da doğdu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, müzisyen, müzik yapımcısıdır.

Bilkent Üniversitesi mezunudur.

Müzik sektörüne ilk girişi bir program ile olmuştur. "Benzemez Kimse Sana” programına yarışmacı olarak katılmış ve başarılı performansı ile kendini göstermiştir. Doksanlar dizisindeki Necmettin karakteri de kariyerinin önemli işlerindendir.

Oflu Hoca’nın Şifresi filmlerinin de Kadir’idir.

Eser Eyüboğlu aynı zamanda tiyatro sanatçısıdır. Birçok tiyatro oyununda rol almış ve müziklerini yapmıştır. Piyano, Yan Flüt, Bağlama, Mey, Akkardeon, Klarnet, Dilli Kaval çalıyor. Ayrıca Kick Box yapıyor.

Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Eser Eyüboğlu, son yıllarda, 2018’de Ege’nin Hamsisi dizisinde Dursun Dursunoğlu karakterini canlandırdı, Şevkat Yerimdar isimli dizide Müfit karakterine hayat vermesi ile büyük beğeni topladı. 2020 yılında Gönül Dağı dizisi kadrosunda yer aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Rol Aldığı ya da Müziğini Yaptığı Bazı Tiyatro Oyunları:

Pera'daki Hayalet / Taksi Şoförü Ferdi - 2015           

Woyzeck / Müzik - 2014        

Othello / Iago

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Gönül Dağı (Selami, TV Dizisi 2020)

Ege'nin Hamsisi (Dursun, TV Dizisi 2018)

Şevkat Yerimdar (İsmail Veremoğlu, TV Dizisi 2017)

Cingöz Recai (Fikret, Sinema Filmi 2017)

Beceriksiz Katil (TV Filmi 2017)

Oflu Hoca'nın Şifresi 2 (Kadir, Sinema Filmi 2016)

Kalp Hırsızı (Kemal, TV Dizisi 2014)

Oflu Hoca'nın Şifresi (Kadir, Sinema Filmi 2014)

Mandıra Filozofu (Şükrü,  Sinema Filmi 2014)

Düşman Kardeşler (TV Dizisi 2012)

 

Yorumlar