Gizem Güven boşandı mı neden boşandı, sebebi belli oldu mu, son dakika açıklama var mı?

Gizem Güven boşandı mı neden boşandı, sebebi belli oldu mu, son dakika açıklama var mı, boşanma nedenini açıkladı mı, açıkladığı neden gerçek mi yoksa kamuoyundan sakladıkları bilinmeyen başka faktörler de mi var?

Google Haberlere Abone ol
Gizem Güven boşandı mı neden boşandı, sebebi belli

Gizem Güven neden boşandı, belli oldu mu, açıklama yaptı mı? Gizem, Caner Turp ile boşanma nedenini açıkladı mı, açıkladığı neden gerçek mi yoksa kamuoyundan sakladıkları bilinmeyen başka faktörler de mi var?

Türkiye onu 'Sihirli Annem' ve 'Selena' dizilerinde canlandırdığı karakterlerden hatırlıyor.

Gizem Güven neden boşandı?
Gizem Güven

 

Ünlü oyuncu Gizem Güven arkadaşlık yaptığı futbolcu Caner Turp ile nikah masasına oturmuş ve ikili evlenmişlerdi.

Bir süre sonra ünlü oyuncu Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla herkesi şaşırtmıştı. 

Gizem Güven yaptığı paylaşımda, Caner Turp ile olan evliliklerini bitirdiklerini söylüyordu.

Mesajı okuyan herkes çok şaşırmıştı. 

İşte o mesaj: 

Bir süredir evlililğimiz ile ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşum anlaşarak saygı çerçevesi içinde ayrılık kararı aldığmıız sizlerle paylaşmayı uygun gördük. 

Gizem Güven neden boşandı?
Gizem Güven Caner Turp

 

Evliliğimizi bitirmiş olsak da geçmişimize ve birbirimize olan saygımız baki kalacaktır. Dolayısıyla bizler ve ailelerimiz bu zorlu süreci atlatırken konu ile alakalı olarak hassasiyetlerinizi rica ediyor ve gizliliğimize saygı duymanızı istiyoruz. 

Açıklama

 

Açıklamada da görüldüğü üzere ikilinin boşanmasına neden olan konu, "Evlilikte yaşadıkları fikir ayrılıkları"dır. 

Çiftin beyan ettiği sebep dışında bir sebep aramak da anlamsızdır. 

Açıklamadan bir süre sonra Gizem Güven, eşini hayatından tamamen çıkarttı.

Gizem Güven, iki yıl önce dünyaevine girmişti. Güven, futbolcu sevgilisi Caner Turp ile nikah masasına oturmuştu.

Genç oyuncu, Siverek Belediyespor takımında forma giyen eşi ile evliliğini sonlandırma kararı aldı. Güven, Turp ile birlikte ortak açıklama yayınlayarak, boşanacaklarını duyurdu.

Ünlü oyuncu ve futbolcu eşi, sosyal medya hesaplarından yayınladıkları gönderide; "Bir süredir evliliğimizle ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarını çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup, anlaşarak, saygı çerçevesi içinde ayrılık kararı aldığımızı sizlerle paylaşmayı uygun gördük" ifadelerini kullandı.

Açıklamanın devamında; "Evliliğimizi bitirmiş olsak da, geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır. Dolayısıyla bizler ve ailelerimiz bu zorlu süreci atlatırken, konu ile alakalı olarak hassasiyetlerinizi rica ediyor ve gizliliğimize saygı göstermenizi bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.

Boşanma haberinin duyulmasının ardından Gizem Güven'den yeni bir hamle geldi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu, eşi Caner Turp ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı.

Yaklaşık 12 yıldır hayatında olan Caner Turp'u takipten de çıkan Gizem Güven'in bu hamlesi "geri dönüşü yok" yorumlarına sebep oldu.


 

Yorumlar