Emir Aksüt'ün babası kimdir, ne iş yapıyor?

Sibel Can'ın oğlu Emir Aksüt'ün babasının kim olduğu, şimdilerde ne yaptığı merak ediliyor. Can'ın Hakan Ural'dan boşandıktan sonra evlendiği Sulhi Aksüt en son magazin basını tarafından bir bankanın önünde görüntülenmişti.

Google Haberlere Abone ol
Emir Aksüt'ün babası kimdir, ne iş yapıyor?

Emir Aksüt'ün babası Sulhi Aksüt kimdir, nerelidir, kaç yaşında, şimdilerde neler yapıyor soruları magazin basını tarafından bu aralar merakla soruluyor. Bilindiği üzere Sibel Can, büyük oğlu Engincan Ural ile Mervenur Kaya'nın düğünün yaparak gündeme gelmişti. Düğün 3 gün boyunca Bodrum'da eğlenceli bir şekilde devam ederken, magazin dünyası da Sibel Can ve ailesinin hayatını didik didik incelemişti. En çok merak edilen konuların başında ise küçük oğlu Emir'in babasının kim olduğuydu. Peki, Emir Aksüt'ün babası kimdir? 

Emir Aksüt'ün babası kimdir, ne iş yapıyor
Emir Aksüt'ün babası

 

Sulhi Aksüt, Sibel Can'ın eski kocasıdır. Çiftin Emir Aksüt adında bir de oğulları vardır. Adı sık sık magazinlerde duyulan Sulhi Aksüt internette merak edilmekte ve araştırılmaktadır.

Sibel Can'ın 2000 yılında evlendiği Sulhi Aksüt, adını sık sık haberlerde duyurmaktadır.

Emir Aksüt'ün babası kimdir, ne iş yapıyor
Emir Aksüt'ün babası 

 

Aksüt Trabzon'da doğmuştur ve aslen Trabzonludur. Sulhi Aksüt iş adamıdır.

Sulhi Aksüt ve Sibel Can'ın Emir Aksüt adında 20 yaşında bir oğulları vardır.

EN SON HALİ

Hakan Ural’dan boşanan, Karahan Çantay’la sansasyonel ilişkisi biten Sibel Can, 1 yıl içinde Sulhi Aksüt’le evlenmişti.

Emir Aksüt'ün babası kimdir, ne iş yapıyor
Emir Aksüt'ün babası

 

2010 senesinde evlenen ikilinin evliliği 10 yıl sürdü.Bu evlilikten bir çocukları olan Sibel Can ve Sulhi Aksüt, 2010 yılında 6 celse süren bir dava sonrası yollarını ayırmıştı.

Yaşanan bu olay sonrası basın dünyasından uzak bir hayat yaşamaya çalışan Sulhi Aksüt, önceki gün objektiflere yansıdı.

Nişantaşı'nda bir bankamatikten para çekerken görüntülenen Sibel Can'ın 18 yaşındaki küçük oğlu Emir'in babası olan Aksüt'ün oldukça yaşlandığı görüldü.

Yorumlar