Merve Kaya kimdir, kimin kızı, ne iş yapıyor, Engincan Ural ne iş yapıyor?

Merve Kaya veya magazin basınında yer aldığı şekliyle Merve Nur Kaya ismi Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural ile dünya evine girmesiyle birlikte gündem oldu. Kaya'nın ne iş yaptığı, kaç yaşında olduğu ve ailesi en çok merak edilen konular arasında yer alıyor; ancak bu kısıtlı bilgi var.

Google Haberlere Abone ol
Merve Kaya kimdir, kimin kızı, ne iş yapıyor?

Merve Kaya kimdir, kimin kazı, ne iş yapıyor, Engincan Ural ne iş yapıyor soruları bu aralar merakla soruluyor. Merve Kaya, ünlü sanatçı Sibel Can ve Hakan Ural'ın çocukları Engincan Ural ile evleniyor. Evlilik haberi uzun süredir gündemdeydi. Beklenen gün geldi çattı. Çift 9 Ekim'de dünya evine girdi. Düğün gününün yaklaşmasıyla birlikte bir kez daha Engincan Ural'ın kendisi kadar evleneceği mustakbel eşi de merak konusu oldu. Peki, Merve veya Mervenur kimdir, kimin kazı, ne iş yapıyor, Engincan Ural ne iş yapıyor?

Özel hayatını gizli yaşamayı tercih eden Ural'ın uzun süredir aşk yaşadığı Mervenur (Merve) Kaya’ya yaptığı evlilik teklifi, sosyal medyaya yansıyan kutlama kareleriyle ortaya çıkmıştı. Ural’a 'Evet' yanıtını verip, evlilik yolunda ilk adımı atan Mervenur Kaya, sevgilisinin kardeşi Melisa Ural’ın da olduğu arkadaş grubuyla doyasıya eğlenmişti.

Merve Kaya kimdir, kimin kazı, ne iş yapıyor, Engincan Ural ne iş yapıyor
Merve Kaya kimdir, kimin kazı, ne iş yapıyor, Engincan Ural ne iş yapıyor

 

Çift, 9 Ekim’de Bodrum’daki Villa Maçakızı’nda hayatlarını birleştirecek. Çifti, iki gece sürecek bu özel günlerinde ailelerinin yanı sıra yakın dostları da yalnız bırakmayacak. Hürriyet'ten Cansu Topçu'nun haberine göre; Sibel Can, oğlunun düğününde sahneye çıkacak. Sanatçı, nikâhın ardından sevilen şarkılarını oğlu, gelini ve davetliler için söyleyecek.

Sosyetenin tanınmış isimlerinin başında gelen ve geçtiğimiz hafta evlenen Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer'e sahte nikah memurluğu yapan Engincan Ural, uzun süredir aşk yaşadığı Merve Kaya'ya evlilik teklifi etti.

Kaya ise Ural'a "Evet" cevabını verdi. Melisa Ural'ın da olduğu arkadaş grubuyla eğlenen çiftin, mutlu kareleri de sosyal medyada yayıldı.

Merve Kaya kimdir, kimin kazı, ne iş yapıyor, Engincan Ural ne iş yapıyor
Merve Kaya kimdir, kimin kazı, ne iş yapıyor, Engincan Ural ne iş yapıyor

 

Yılın düğünü olarak gösterilen düğün Bodrum'da yapılacak ve 3 gün sürecek. Bu özel günde işini şansa bırakmayacak olan Sibel Can, oğlu için sahneye kendisi çıkacak.

8 Ekim'de herkesten gizli tuttuğu, kameralardan uzak aşkını yaşadığı sevgilisi Merve Kaya ile dünya evine girecek olan Engincan Ural'ın damatlık seçimi ise en çok merak edilenler arasında.

Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, uzun süredir aşk yaşadığı Merve Kaya'ya nisan ayında evlenme teklifi etmişti. Çift, 8 Ekim'de Bodrum'da dünyaevine girmeye karar verdi. İki gece üç gün sürecek düğünle evlenecek olan çiftin bu mutlu gününe 200 kişi şahitlik edecek

 Son dönemde pek bir moda olan iki gece üç gün sürecek düğünle evlenecek çiftin bu mutlu gününe 200 kişi şahitlik edecek. Düğünde sahneye ise kayınvalide olan Sibel Can çıkacak. Gelini, oğlu ve tüm davetliler için kendi seçtiği şarkıları söyleyecek. Sibel Can'a sahnede diğer sanatçı dostları da zaman zaman eşlik edecek.

HAKAN URAL VE SİBEL CAN GİZİLCE EVLENMİŞTİ

Sibel Can ile ilişkisi: Kendisi henüz 20, sevdiği kız ise 18 yaşındayken Zerrin Özer'in evinde gizlice evlenirler. Türkiye'nin en güzel kadını olarak kabul edilen Sibel Can ve en yakışıklı erkeklerinden biri olarak görülen Hakan Ural'ın 11 yıl sürecek evliliği böyle başlar.

Evlilikleri çatırdamaya başlar: 90'ların sonunda Sibel Can'ın dizi partneri Karahan Çantay'la yasak aşk yaşadığı iddiaları ayyuka çıkınca karı koca bir basın toplantısı düzenleyip açıklama yaparlar. Hakan Ural her ne kadar iddiaların gerçek olmadığını ve eşinin yanında olduğunu söylese de çift kısa zaman sonra boşanır.

Boşandıktan sonra bile çiftin arasındaki gerilim eksik olmaz. Sibel Can'ın Sulhi Aksüt ile evlenmeden birlikte olması ve eski eşinin kendisine borcunu ödememesi gazete manşetlerinde yer alır bir süre.

Çürük raporu ve askerlik durumu: Bu arada Hakan Ural'ın adı bir de sahte çürük raporu almasıyla gündeme gelir. 1999'da sahte çürük raporu aldığı gerekçesiyle 10 ay hapis cezasına çarptırılan Hakan Ural, 3713 sayılı Şartlı Tahliye Yasası'ndan yararlanarak cezasının 5'te 2'sini yattıktan sonra tahliye edilir ve askere alınır. Acemi eğitimini Hatay'da, kalan aylarını da Van'da asker olarak geçirir.

İkinci evliliği: Hakan Ural'ın ikinci eşi Ezgi Can oldu. 2002 yılında tanıştılar ve 2005 yılında evlendiler.

Aralarındaki 16 yaş fark olan Hakan Ural ve Ezgi Can'ın bu evlilikten Gisella Ural adında bir kızı olmuştur. Sibel Can ile olan evliliğinden ise Melisa ve Engincan adında iki çocuğu vardır.

MERVE KAYA NE İŞ YAPIYOR?

İzka İnşaat İş Geliştirme Koordinatörü Merve Kaya, “Günümüzde kentlerin dönüşüm faaliyetleri ağırlıklı olarak bina bazında yapılıyor.

ENGİNCAN URAL NE İŞ YAPIYOR?

Ünlü şarkıcı Sibel Can ile oyuncu Hakan Ural'ın oğulları Engincan Ural, iş hayatına atıldı. Amerika'da ekonomi üzerine eğitim gördükten sonra Türkiye'ye dönen Engincan Ural, internet üzerinden uluslararası satış yapacak olan bir tekstil markası kurdu.

DÜĞÜN GÜNÜ GELDİ ÇATTI

Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğulları Engincan Ural'ın damat olacağını ilk bu köşede okumuştunuz. Engincan Ural ile nisanda ayında evlenme teklif ettiği Merve Kaya için büyük gün geldi çattı. Müstakbel çift, Bodrum Göltürbükü'ndeki ünlü bir otelde bu akşam bir parti ile izdivaçlarının startını verecek.

Yarın akşam, yine aynı yerde çoğunluğunu sosyetenin genç jenerasyonunun oluşturduğu 200 kişinin şahitliğinde bir ömür mutluluğa "Evet" diyecekler. Sanatçı bir anne-babanın oğlu olmasına rağmen magazinden uzak bir hayat süren Engincan Ural ile Merve Kaya, umarım bir ömür mutlu olur.

MERVE İLE ENGİNCAN EVLENDİ

Sibel Can oğlunun düğününde sahne aldı. Sanatçı, nikâhın ardından şarkılarını oğlu, gelini ve davetliler için söyledi. Engincan Ural, geçtiğimiz nisan ayında Merve Kaya’ya evlilik teklifinde bulunmuş ve 'evet' yanıtını almıştı.

Merve Kaya kimdir, kimin kazı, ne iş yapıyor, Engincan Ural ne iş yapıyor?
Merve Kaya kimdir, kimin kazı, ne iş yapıyor, Engincan Ural ne iş yapıyor?

 

Engincan Ural ve Merve Kaya'nın düğünü iki gece sürecek. Çifti bu mutlu günlerinde ailelerinin yanı sıra dostları da yalnız bırakmadı. Düğüne Melisa Ural ile sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu da birlikte katılmıştı.

Merve Kaya kimdir, kimin kazı, ne iş yapıyor, Engincan Ural ne iş yapıyor?
Merve Kaya kimdir, kimin kazı, ne iş yapıyor, Engincan Ural ne iş yapıyor?

 

Merve Kaya kimdir, kimin kzı, ne iş yapıyor, Engincan Ural ne iş yapıyor?
Engincan Ural ve Merve Nur Kaya'nın düğün töreninden

 


 

Yorumlar